Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Келн хокејот ми го опна... 1-1 шваби нацистички само шо тргнаа од центар у продолжение 2-1 и заврши ...(n) Вчера на Шинтер паѓам X2 у недела на Гејчестер ... слабоо

Квитова вчера овер 7.5 гемови у прв сет, 6-1 го зема сетот. Се да и ебам неписмено, лани цела сезона не можеше да се состави, брејкови и правеа како од шала, а сега после само 4 гема имаше 13 винери. :eek: Да даде Господ да му роди три деца на Степанек тродупло погрди од него.

Ја чекам спортинг второ повеќе голови за 2.000 со факинг 30 денари и завршува 0:0

ФАКТ: Последен пат имаа изиграно 0:0 во 1983год. ПОЗДРАВ :facepalm:

Денес паднав на Бордо. Два црвени по еден за двете екипи + голманот на Бордо одбрани пенал... Незнам што повеќе сакаа за да победат.

Незнам шо ќе беше малер ова, пак за една, немам коментар :facepalm:

ui8j.jpg

untitled.JPG
Засега има 2 жолти за Њукасл, значи само Атлетико за еден жолт :facepalm:

Фиорентина се да му ебам...кога да ги пишам да дадат два гола 0-0 или 0-1 завршва натпреварот...сега следната со Катанија нема да ја пишам и 0-3 на полувреме уште ќе биди...

После толку време се израдував конечно ќе земам некој денар, се тргна по планот Милан си води 2-0, и тогаш стапи на сцена Берарди.
Не е тој виновен, Милан се неспособни
Како да не ги мразам ? :mad:
И обвинувате после невини луѓе, што си ги советувале децата да навиваат на Јувентус.

More Lille moreee sve vi ebam , picka vi materina kako e mozno 8 0 1 doma se a gubat od ebaniot Reims 1:2

Чешка факинг Чешка...
Да ви ебам Бундес звездите,дрва едни 10 разлика од Австрија губите.....
4500 од рака ми зедовте кретени едни...:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom