Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Wintertur GG , za 3ipol. gi pustam u vtoro da gi gledam gledam -10 ne se dvizat igracite,aj barem ja fatija tie sto ja imaa kec :)
Trebase germancite da si gi izigram ,ama toa e...a so ubavi utakmici si pogodih deneska .

Висла К. и тоа на двознак
за овие 3 дена 5 ливчиња ставив на сите по една ме заеба
шо беше ова не знам...:mad::cenzura: :tapp:

Кој ако не твојте,Јуанјтед бе,арно си реков да не ги играм више,малку ми е.

Fullscreen%2520capture%25201242013%2520105334%2520PM.jpg

Од цел чемпионшип само оваа 0-0 :facepalm:

Ај на едно што ме еба Јунајтед 1х ме еба, сам сум си крив, а сегде и на сите им ја зборам да не ја играат зашо Јунајтед се мувли сезонава. Али на друго ливче што ми се деси, ги пишувам Челзи 2ка, Тотенхем т2 2+, Легиа 1 и Сарагоса да тепа над 9.5. Бев на слава и преку мобилен пратев резултати, и гледам Челзи 3-4, Сарагоса 11 тепала, Легиа 2-0 и Тотенхем 1-1 75 минута, викам ајде уште еден гол петливе и да земам 3700, инаку на 500 ми беше уплатено. Проверувам за нешто поише од 10 минути и глеам 1-2 и почнувам да се курчам пред сите, викам ај да имам бар за мастики, и татко ми ми го бара ливчето, го вадам и гледам Сарагоса хендикепот 11.5, го накачиле а јас не видов кога уплатив, си мислев 9.5 е. :tapp: Поцрвенев, се изнервирав до коска, си седнав на страна и збор не кажав цела вечер. Кур да ми пушат сите кладилници и тоа што неам среќа, у неделата на еден тикет Интер у 90, на друг Ливерпул х2, сега на еден Јунајтед, на друг кошаркава.

Screenshot_8.png

да ви ги натртам сите “светињи“.......овие светци биле :tapp:

ПСЖ :tapp: ја имав уште Стеауа за денеска
за 5 дена 8 ливчиња ставив на 6 све по една ме заеба (Порто. Ливерпул. Легија. БАрселона, Висла К., ПСЖ)
ееее Влатко Влатко баксуз невиден
нече коцка поштеног човека

Не бе не ова не е нормално што ми се дешава,ко дојде време Мајами да ме заебуа на тикет:tapp: што да се збори повеќе,ко не иде не иде.

Поплаките од виљареал може да почнат... :D

КПР да ви го ебам мамичето расипано...арно реков да пишам само хокеј незнам зошто уште три фудбал додадив. И нормално хокејот влезиа а фудбалот КПР а еба работата да му ебам матер

Знаев дека нема да тепаат и пак ги пишав....:гик:
1460001_10201561316209584_383171808_n.jpg

Реал Цигани Гнасни не може да ги тепате аматерите Чатива :eek: .. ебате Кловновите , ги избегнав сите киксеви денес се до вечер кога ги чекам Порто и Реал ... и ете ти ги лајната мадридски 0-0 со петралинци... побогу Кзатива .. Чатива ... Ксатива ...Гзатива... тим од 20 лијади евра против тим од милијарда евра... Абе маларија да ве фати бе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom