Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
The Strongest The Weakest ми еба мамата... а може и да конкурирам за најглупав коцкарски потег за сезоната so far , на 4 листа иста утакмица :tapp: , као најсигурна , убаво си мислев да си ги вртам иксовите по 2 на лист....
ykcE9IC.jpg

uY0eDez.jpg

CkQfdSK.jpg

ZfoE3pr.jpg

Интер... и секако Лион. :place:
Каква лоша екипа стана Лион, не ми се верува. Дојде време да губи 5-1 од Монпеље (прошло коло) и сега 1-1 со Бордо.
Катастрофа.

Шта речи, коју пораку послати? по една утакмица за 46 000...
Не е хумано ова, посебно Бетис... у 92ра погодија статива

ssEImW1.jpg

@Топче алал ти вера како немаш попуштено со нервите до сега.

@Топче алал ти вера како немаш попуштено со нервите до сега.

Кога нешто ти се дешава секој втор ден се навикнуваш... пак сум плус јас денес ама не е тоа тоа, еднаш неможе да се спојат утакмиците да искочам добитен со 30-40 000, а толку добри тикети ќе скоцкам.

Викендите посебно, вакви тикети иам на куп

wpso.jpg

Фенер ми ја даде во 90+
Хајдук во 90+
Интер од новчаник ми ги зема парите во 90+

:D

Сакам и јас да си поплачам, ретроспектива на 3 дена , петок, сабота и недела, на 8 ливчиња само по една ме зезна, а посебен поздрав до Јунајтед, Плзен, Бетис и Аусбург.

Нече спортска поштеног човека:mad: 100 еура во 2 дена ми избегаа.
Picture0017.jpg

Милан 2-3
Арсенал 3+
Атлетико 2-3
Селтик 0-2
Марсеј 0-2
Шалке 3+
Стеауа 2-3

х50 = 3870

шо ги ебам

За 5 минути Селтик и Марсеј се расипаа, уште еднаш од 0-2 гола каа че напишам на воа курот мамето да му го ебам ретардирани 5 минути неможеа да издржат.

Не знам од кај да почнам на едно ливче Симон смешникот за 4 200, на друго Радванска + конечно (Радванска имаше 4 брејк топки од кои ако една барем искористеше ќе земев 12 000), на друго ливче Азаренка да ја тепа Ерани со Хендикеп (една Ерани и направи 4-5 брејка на Азаренка :facepalm:)
Вчера играм тим во кошарка да не даде повеќе од 72 поени, 73 даваат.
Некни Монако од 2-0 2-2 ми прават.
Исто некни играм граница во кошарка +156.5 поени, паѓаат ТОЧНО 156.

Тој што ме проколнал, да не види аир во животот до 7мо колено. Тој што ме проколнал децата од целебрална парализа да му боледуваат. Ова е клетва некоја, не е нешто обично. Давајте бајачка некоја.
Во 3 дена преку 600 евра ми заминаја на вакви скапани начини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom