Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Манчестер Јунајтед... Да им падне авионо уше едншка и да не можат да ги најдат 6 месеци! Клошари и они, а богами и нивните фанови
Да нема земја да ги закопаат!
Е ајде де...и јас како будала денес се закопав во ракомети....Ти ебам кретените од Фленсбург ... 6 разлика водеа на полувреме и прокоцкаа ццц не знам што да кажам повеќе , против просечна екипа прокоцкаа толкава разлика .![]()
Ги гледав во живо... не знам што им се дешаваше зицери промаршување голманот од Ла Риоха почна да брани ... не знам што да кажам повеќе ај реков 2-3 разлика ќе тепаат ама како што викаш дојде на крај за бод да спасуваат . Ај белким утре ќе биде подоброЕ ајде де...и јас како будала денес се закопав во ракомети....
Ловен по имиња има можеби најдобра екипа во Германија,и губат од Либек..мрш таму...
Фленбург шо да речам,по 6 разлика на полувреме,да дојдиш на крај да бркаш бод е резил за една ваква екипа...
И тоа против кој?против една екипа која извади нерешено со Дрот,ејј со Дрот отепаните....мрш таму...резил е Фленсбург...
Очај се шпанските екипи сезонава,тешка мизерија....посебно Ла Риоха....
Резил за Фленсбург....гледам на полувреме 6 разлика,добро е си викам нема кај да бега,и отворам по некое време шо да видам,гледам нерешено и одма на еден другар му реков штом овие дозволија 6 разлика да изгубат вака нема ни да тепаат,и да се среќни шо не изгубија зошто губеа со 32-30...
...