Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Манчестер Јунајтед... Да им падне авионо уше едншка и да не можат да ги најдат 6 месеци! Клошари и они, а богами и нивните фанови

Да нема земја да ги закопаат!

Манчестер Јунајтед... Да им падне авионо уше едншка и да не можат да ги најдат 6 месеци! Клошари и они, а богами и нивните фанови

Да нема земја да ги закопаат!

јас сум изнервиран без разлика што сум нивни навивач. Долго време немав играно со поголем влог ај реков денес, идеални утакмици има: Манчестер, Челзи, Адемар, Вардар и Металург....и овие отепаниве моиве ме дупат во 90-та ејјјј :tapp:

Се придружувам кон честитките. Каква среќа имаа Саутемптон и самите не се свесни. Две греди, од гол линија вадење топка и постигнување исчукан гол.

Челзи , Дортмунд , Реал , ПСЖ , Сити да и УТД
Со 1000 имав 4800

Неам соодветна клетва у моментов ...

Да се придружам со клетвите кон Јунајтед и јас, а на другото да им ги удрам клетвите на Мидтилјанд (или како и да се викаат)...

186157406451400 48829
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 20:56 ---
Тој што ме колне се по список да му испоебам, не е хумано ова бе - луѓе фаќаат по 300-500 илјади на глупости одиграни прелази, 3 гола у 95 и остало едно смрдливо ливче нејќе да ми дае. Кур да пушат

Ти ебам кретените од Фленсбург ... 6 разлика водеа на полувреме и прокоцкаа ццц не знам што да кажам повеќе , против просечна екипа прокоцкаа толкава разлика .:facepalm:

Кон честитките посебно за Барселона.
Огнот да ги изгори бабами што би рекла бог да ја прости.
П.с од друга страна барем си поминавме на редот за барса:)

helmond za 900 , barca za 3600 , kao so vika deko reloaded , luge fakjaat nekoj prelazi zabegani utakmici so nikad nema da ti tekne da gi igras , a da nemozeme da ja faneme barca so 1.25 protiv nekoja osasuna pa toa ti e kako nekoj da ima frleno magija na tebe:нинџ::нинџ: rsz_dsc05308.jpgrsz_dsc05305.jpg

Само Јунајтед за пеешче.

Ти ебам кретените од Фленсбург ... 6 разлика водеа на полувреме и прокоцкаа ццц не знам што да кажам повеќе , против просечна екипа прокоцкаа толкава разлика .:facepalm:
Е ајде де...и јас како будала денес се закопав во ракомети....
Ловен по имиња има можеби најдобра екипа во Германија,и губат од Либек..мрш таму...
Фленбург шо да речам,по 6 разлика на полувреме,да дојдиш на крај да бркаш бод е резил за една ваква екипа...
И тоа против кој?против една екипа која извади нерешено со Дрот,ејј со Дрот отепаните....мрш таму...резил е Фленсбург...
Очај се шпанските екипи сезонава,тешка мизерија....посебно Ла Риоха....
Резил за Фленсбург....гледам на полувреме 6 разлика,добро е си викам нема кај да бега,и отворам по некое време шо да видам,гледам нерешено и одма на еден другар му реков штом овие дозволија 6 разлика да изгубат вака нема ни да тепаат,и да се среќни шо не изгубија зошто губеа со 32-30...
...

Е ајде де...и јас како будала денес се закопав во ракомети....
Ловен по имиња има можеби најдобра екипа во Германија,и губат од Либек..мрш таму...
Фленбург шо да речам,по 6 разлика на полувреме,да дојдиш на крај да бркаш бод е резил за една ваква екипа...
И тоа против кој?против една екипа која извади нерешено со Дрот,ејј со Дрот отепаните....мрш таму...резил е Фленсбург...
Очај се шпанските екипи сезонава,тешка мизерија....посебно Ла Риоха....
Резил за Фленсбург....гледам на полувреме 6 разлика,добро е си викам нема кај да бега,и отворам по некое време шо да видам,гледам нерешено и одма на еден другар му реков штом овие дозволија 6 разлика да изгубат вака нема ни да тепаат,и да се среќни шо не изгубија зошто губеа со 32-30...
...
Ги гледав во живо... не знам што им се дешаваше зицери промаршување голманот од Ла Риоха почна да брани ... не знам што да кажам повеќе ај реков 2-3 разлика ќе тепаат ама како што викаш дојде на крај за бод да спасуваат . Ај белким утре ќе биде подобро :D

Mилан. У просек една од три тепаат, сеа најдоа со Удинезе, х2 ја имав.

Фатив:

Возниацки
Сити
МЗТ да губи со хендикеп
Осасуна не дава гол
Киелце да победи со хендикеп
и утре ќе ги чекав(реални)
Металург 1&49.5-
Барса 2&59.5-

за 9500. Леле ако испаднат, Бирса да ти земе пари од џеб. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back