Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
PsV t2... битно ајакс ќе го тепаат 4-0 ... од овие ќе губат - Само чекам некој од свирипичино да постира некое ливче со 4 прелаза и да се фрлам од камени.... налет.

Од средата навака да ги ставам сите 34345435435435 тикети кај што ме бутна по една куќа ќе изградам. Нешто колне у задње време не разбирам што е работата. Ај да ме заебат 2, 3 или повеќе утакмици нема да ми е криво, ама на секое ебано ливче по една па ми иде да си гризнам од курот. Шо вика Деко, сеа некој ќе постира некое ливче со 100 прелази или со 15 фиксови фатени и ќе се фрлам у Вардар пошо не можам вол у гз да убодам а не па 15 утакмици.

Монако, гроб да немате сите до еден. Мамицата ваша скапано. Еден Сошо ве напика в шише. После 75та минута ни еден ебан шут на гол немаја Монако, Фалкао најпреценетиот напаѓач во светот дефинитивно.

Монако, гроб да немате сите до еден. Мамицата ваша скапано. Еден Сошо ве напика в шише. После 75та минута ни еден ебан шут на гол немаја Монако, Фалкао најпреценетиот напаѓач во светот дефинитивно.
Се се точно ама болдираново ти е флоп друже .. една утакмица лоша не го прави да не е класа напаѓач , ако тој е преценет што да кажам за од челзи гледам за нив си или пак за бензема наш ... не трескај глупости , фалкао е во моментов со кавани и ибра еден од најдобрите напаѓачи !

Beat this biatches XD

4dsqXiq.png

2 tiketa po 7,900 a se misliev monaco megju t2 i 2ka i izborot e ocigleden....a najubavi se ovie tiketi, so 60 denari preku 250 evra.

Панатинаикос за 2200, од грк пари ке земеш да ги земе горнио:) .

Интер (n)
Да го примеа порано голот немаше да ми биде криво.

И со 11 играчи да беа, очекував тежок дуел да биде за Интер... а камо ли со 10.
По црвениот картон си реков ни колово нема пари за мене :D

Значи било кога 2, да поведе 0:1 па после и да заврши 1:1 ја фаќаш така ли?

Не не.. на пример да води на полувреме 1-2.. Или на крај да тепа на пример 1-2.. сеедно ја фаќам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom