Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Додека играме фаворити, public bet овие се ќе си паѓаме.

Го имам Кокошкин да тепа над 5.5 гемови , он победува 6-4 7-6 7-5 . Во втор сет при 5-4 сет топка на своја серва испушти.
А дозволи 7( СЕДУМ) брејкови да му направи потпросечен земја играч со прво учество на грендслем .

Applause !

Ај сите што се јачавте на Јунајтед-Челзи ГГ3+, ГГ, Т1 2+, Т2 2+ итн да постирате тука :D

Племето да им го ебам јас на Фенер шо не влезе ГГ2, а фаќам мамутски коеф на Стеауа и Шалке 2&3+

Ај 2 прста тие шо ги заеба Барса по секоја можна основа :D

Абе ајде се заебав што ја ставив во претсистемот,Барса и Спартак ми го расипаа целиот систем инаку ќе бев добитен,кај ги одбрав нив:facepalm:?

Норич - Сотон ГГ3+ (1:0)
Крузе да даде гол
Ван дер Варт да даде гол
Дост да даде гол (не играше воопшто, 1 коефициент)
Ибрахимович да даде гол
Игуаин да даде гол

Не бива, неам среќа и неам среќа. А сите си ги погодив од стрелците.

PSV за 200 евра (y)
Не знам дали ја гледаше,ја фатив некаде 70 минута,па ПСВ појма немаат...:tapp:
Одамна ги следам,никогаш не биле послаби...очај,,,како Камбур да беше домаќин не обратно...мизерија се ПСВ оваа сезона...
Имаа шанса да тепаат во 85 минута,од 2 метра сам пред голман го префрли цел гол еден кретен од Финска...(демек напаѓач):tapp:
Не знам шо бидна со онај Матавш,изгледа и него го шитнаа,тој барем даваше некој гол лани..се испродадоа шо вредеше и Мертенс и други играчи....:tapp:
Какви напаѓачи имаа на времето сега резили со второлигаши стигнаа да бранат бод на домашен терен...уште еднаш никогаш не ги играм..какво ливче ми ебаа...:mad:
Отсега Холанѓани не,и Ајакс исто :гомце: се...

Турново бе мршшшш таму:pos:
Златни утакмици не си ги пишав да ги пишам овие зелкарите....:tapp:
Браво бе дрва едни....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom