- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Види ги Хофенхајм бе .....од 2-0 - 2-2 за 3мин им прават ....срамота 1-1 3+ ја чекав за 4000 -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВОа коа те затепат малери е ....
Преска Блекбурн на даблот ми прима гол у 91 со 1x , сеа ставам трипл и паѓам само на Пиронкова .. Ебати тоа татарката курвинска , една ебана Шпањолка не може на тврда да победе ...
Тешки местачи се мамето нивно..цела лига е тешка превара...водат 1-0,за неполна минута примаат гол,мрш таму класична пургерска местенка....Динамо Загреб, крв да серат. Толку!
Уствари уште малку: ГОООООООООООМНААААААААААААААААААААААА, ЃУБРИИИИИИИИИИИИИИИИИИЊААААААААААААААААА, СТОООООООООООКИИИИИИИИИИИИИИ!
Dortmund - 2 (0:4)
Leverkusen - 1 (3:1)
Hannover - GG&3+ (2:0)
PSV - 1&3+ (5:0)
Blackpool - 1 (1:0)
Watford - 1 (6:1)
Porto - 1 (3:0)
Ова истово би требало да важи и за партизанТешки местачи се мамето нивно..цела лига е тешка превара...водат 1-0,за неполна минута примаат гол,мрш таму класична пургерска местенка....
Еднаш ги пишав после којзнае колку време,се истурија од победување и кикснаа со Хрватски fucking Драговољац...(кои се убедливо најслаб тим во цела лига)
Не ми е криво за парите шо ги чекав,1100 денари беа,колку шо ги фатив Партизан и Спарта кои ги свртеа утакмиците,и на крај овие кретените ебаа работа....![]()