Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Нема крај вчера гадниве Псж,денеска Брајтон губи а водеа 1-0,ајде да видимо која ќе биде следната:mad:.

Идемо даље Граскоперс:гомце:, џабе ти е све ко не иде не иде.

s3toYlO.jpg

Нек си ебат матер.

ВОа коа те затепат малери е ....

Преска Блекбурн на даблот ми прима гол у 91 со 1x , сеа ставам трипл и паѓам само на Пиронкова .. Ебати тоа татарката курвинска , една ебана Шпањолка не може на тврда да победе ...

rsz_dsc05257.jpg:гомце::гомце::tapp: :tapp:rsz_dsc05258.jpg
--- надополнето: 11 август 2013 во 01:03 ---
ВОа коа те затепат малери е ....

Преска Блекбурн на даблот ми прима гол у 91 со 1x , сеа ставам трипл и паѓам само на Пиронкова .. Ебати тоа татарката курвинска , една ебана Шпањолка не може на тврда да победе ...

TIE TAMU BLEKBURN MEKBURN , LOTO STAANAA VEKE SAMO NA SREKJA MOZE DA SE FANAT :sick:

Динамо Загреб, крв да серат. Толку!
Уствари уште малку: ГОООООООООООМНААААААААААААААААААААААА, ЃУБРИИИИИИИИИИИИИИИИИИЊААААААААААААААААА, СТОООООООООООКИИИИИИИИИИИИИИ!

Динамо Загреб, крв да серат. Толку!
Уствари уште малку: ГОООООООООООМНААААААААААААААААААААААА, ЃУБРИИИИИИИИИИИИИИИИИИЊААААААААААААААААА, СТОООООООООООКИИИИИИИИИИИИИИ!
Тешки местачи се мамето нивно..цела лига е тешка превара...водат 1-0,за неполна минута примаат гол,мрш таму класична пургерска местенка....
Еднаш ги пишав после којзнае колку време,се истурија од победување и кикснаа со Хрватски fucking Драговољац...:facepalm:(кои се убедливо најслаб тим во цела лига)
Не ми е криво за парите шо ги чекав,1100 денари беа,колку шо ги фатив Партизан и Спарта кои ги свртеа утакмиците,и на крај овие кретените ебаа работа....:tapp:

Botafogo ncncnc

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Attachments

• uploadfromtaptalk1376218436767.jpg
    uploadfromtaptalk1376218436767.jpg
    79,6 KB · Прегледи: 10
Dortmund - 2 (0:4)
Leverkusen - 1 (3:1)
Hannover - GG&3+ (2:0)
PSV - 1&3+ (5:0)
Blackpool - 1 (1:0)
Watford - 1 (6:1)

Porto - 1 (3:0)

Слабо среќата овој викенд, за разлика од претходниот. Волфсбург нупците добијаа 2 црвени, а и со нив погодија 2 пречки... Мислам оти ќе испаднеше сигурно да не беа црвените

Тешки местачи се мамето нивно..цела лига е тешка превара...водат 1-0,за неполна минута примаат гол,мрш таму класична пургерска местенка....
Еднаш ги пишав после којзнае колку време,се истурија од победување и кикснаа со Хрватски fucking Драговољац...:facepalm:(кои се убедливо најслаб тим во цела лига)
Не ми е криво за парите шо ги чекав,1100 денари беа,колку шо ги фатив Партизан и Спарта кои ги свртеа утакмиците,и на крај овие кретените ебаа работа....:tapp:
Ова истово би требало да важи и за партизан:P
Шала на страна,не дека се контрам нешто ама,Партизан си ја фатил,а понаместена утакмица немаше реално...им судат пенал и црвен а врска нема,типот ја избаци од гол линија со рамо топката,после тоа им признаваат тотално нечист гол,топката не влезе со цел обем во голот ама тоа е...а хрвативе те заебале,сакам да кажам сегде местат парче праат...ама кога на исто ливче ќе ги пишеш повеќе што да очекуваш...:)
Ајде денес повеќе среќа(y)

Јас не знам што да кажам,Монако сакам да ја пишам 2 или т2 2+ , викам вчера ПСЖ киксна да не си играм со огнот и јас да ја пишам гол гол...и само таа ме заеба,пошто нормално излезе 0-2.
Да биде уште потрагично,Монако 2 пати од гол линија ја вади топката...ама тоа е кога не сака ...џабе е се:)

Најдобро е кога се мислиш ГГ или 3+, на крај одбереш 3+ и заврши 1:1 (Бриж-Цулте) :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom