Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Брага..дај боже да умрите на сред терен во следниот натпревар..какви дегенобили бе..X2 ја чекам заедно со грчките педери Олимпиакос(кои си го добиа натпреварот против Ефес) и овие умрените Брага од 0-1 на полувреме 2-1 успеаа да изгубат..неможам да сфатам како е можно толку да сум малер дупла шанса за појаката екипа да неможам да погодам..од утре на бајачка ајт

Играа со играч помалку Брага...

Зар е можно 2 Бундеслига да биде толку аматерска, ги глеам Ауе-Дуисбур па да го ебам по квалитетен фудбал се игра низ нашата втора лига

Баерн Минхен...еднаш во годината ќе ги пишам 3+ и тогаш ќе најдат да не даваат голој..не е можно ни страм ни перде уште 1-0 резултатот си седи

^ Да се надоврзам.. ја па Леверкузен ја пишав 3+ ко за инат уште 1-0 :/

Баерн Минхен...еднаш во годината ќе ги пишам 3+ и тогаш ќе најдат да не даваат голој..не е можно ни страм ни перде уште 1-0 резултатот си седи
Јас па ја имам 4+. :facepalm:

Ама цел лист ми е таков:
Дортмунд - 2 и ГГ
Атлетико - Реал - 1 и ГГ
Барса - ГГ3+

Ќе ме ебе само Аталанта изгледа. Колку мртва утакмица. А, какво ливче имам :tapp:

Кец, што може. Абе помртва утакмица немам гледано во животот. По еден полушут имаат двете екипи. Многу е лоша Сериа А, многу.
Не сакам да се правам паметен, си ја играл веќе утакмицата,ама малку да пратиш Сериа А ќе знаеш дека овој натпревар да излезе кец треба доста среќа да имаш :D. Крајот на сезоната во Италија е таков што екипите кои не се борат за ништо играат доста нерешени...

Не сакам да се правам паметен, си ја играл веќе утакмицата,ама малку да пратиш Сериа А ќе знаеш дека овој натпревар да излезе кец треба доста среќа да имаш :D. Крајот на сезоната во Италија е таков што екипите кои не се борат за ништо играат доста нерешени...
на нет секаде е типувана Аталанта Х и нормално и јас ја изиграв Х :D али Каен :facepalm: по којзнае кој пат ме ебе

Го пратам од преги натпреварот и може да се каже дека не е како сите други. Аталанта заслужи да даде гол дури и порано и еве сега заслужено заводи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom