Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
ене тенис колку е добро да играш..Монако на бапка..1.25-35 коефициент да се тресиш за да погодиш..еден играч е ако се изнервира и да почни глупости да прај фрлајго ливчето..а фудбалот е тимска игра каде ако едната екипа е појака тогаш веројатноста да фатиш е поголема бидејќи сепак се работи за повеќе играчи а не за една будала
Петар го играше Монако на изненадување, ако добро го разбрав, инаку во право си дека често се случува да заебе 1.25 или некој таков сличен коефициент, ама јас лично тенис многу полесно фаќам од фудбал, а најдобро ми е кога ги миксам овие два спорта. Пошо фудбал стварно многу се мести и не може човек крајот да им го најде. Сеа ова ти го зборам лично за мене, што не значи дека нема луѓе што не праат пари на фудбалот.

Сеа ке ти покажам...

primern.jpg

На овие GFC ajaccio се да им ебам па дури и на сите 4 лисчиња ја ставив оваа проклета утакмица по логика оваа clermont треба да тепа за да не испадне а оваа ajaccio секако испага али ај не е никој крив кога јас сум кретен. Се става ли иста утакмица на 4 лисчиња и плус дабл ги ставив со Karlsruher.

А на ЛЕстер не им се влегува во Премиер лига или и тие ке ја редат?

Ми ги заклучи опциите пред да турам дека Watford дава гол... Мајке му...

Уа Гингамп гомна француски, еден гол ебан ве чекав да дадете.

На едно ливче ме зезна само Клермонт 1, на друго само Гродиг 2, на трето само Клермонт т 2+ и на четврто само Спарта Ротердам 1.. лепота :)

Шамрок само ти ќе ме паднат племето нивно бе....требало да тепаат, појаки биле...јас па и 2&3+ :tapp:

Лил од 3-0 3-3 ај добро барем на едното лисче 2 утакмици ме заебале. Да се надеваме дека утре подобро ке биде денес катастрофа.

ене тенис колку е добро да играш..Монако на бапка..1.25-35 коефициент да се тресиш за да погодиш..еден играч е ако се изнервира и да почни глупости да прај фрлајго ливчето..а фудбалот е тимска игра каде ако едната екипа е појака тогаш веројатноста да фатиш е поголема бидејќи сепак се работи за повеќе играчи а не за една будала

1.3 коеф не би играл макар и јас да сум играчот што го игра натпреварот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom