Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Едино криво ми е што пред да го уплатам ми беше Тотенхен Т2 ... И го преправив.. :/

1z5sqki.jpg

Значи она Ливерпул еј :mad::mad::mad::mad::mad: како можи море 0-6 ееејјј?!?!?!?! И то без Суарез?! А ГГ2 ја чекам....и Њукасл племето да ви го ебам ваше јас. ко нема да испадните во втора лига и 100 години да не се вратите, гол да не можело дома да се дај море ејјјјјјјјј :eek:

Вардар ебете се во газот цела екипа умрени едни !!!
Да дај господ титулата да ја изгувите и во куп и во првенство, никогаш поќе да не победите !!!
Не можите оние од селото Кратово да му клајте 2 гола прво !!!
И тоа се думав меѓу нив и Лудогоретс за 2 гола прво, 2 гола второ и овие од Миравци ги кладов, а Лудогоретс си влезе така 2+I & 2+II

Ваљда е ова фотошоп али сепак
298173_521535804571982_1869546776_n.jpg

Atalanta X ајде уште и Langford 1 да испадне и утре ќе се искешираам добро и така ке земам али и Langford да испадне 1 убави пари ке земам мавнете бе некоја клетва да дади гол дадоа гол ама после пак се смени на 1-1

Има датум, ваљда е вистина, иако повеќе би сакал да не е :eek: ова нешто да го доживееш во 90+6 е нечовечки :place:

Јас ја чекав кец за 9000+ ме заеба таа, промашија пенал Брентфорд пред да го дадат голот овие од контра.
Се скараа играчите кој да шутира и едно курле(кое било патем на позајмица) му ја зема на капитенот топката и ја опна у пречка.

ако не ме заеба утакмицата со најмал коефициент не е тоа тоа :@

Продолжува серијата :tapp:
bzrki.jpg

Последна минута шанса имаат Ајакс 1 на 1 со голманот и го промашува голот :tapp: :facepalm:

Цибалиа на 1-1 резултат, 2 пати излегуваат еден на еден со голман, и двати промашија цел гол...

primerdd.jpg

Брентфорд за 9400, промашија пенал у 95та

9pL7kYl.jpg

Палестино за 5100

4gTGmm7.jpg

И уште едно имав ама го фрлив уште прееска, само Кардиф гг3+ за 6200 ме заеба :(

Ајакс 3+, а го сменив место 2ка, викам бегај да не наместат нешто боље на голови и ме наместија ми ебаа матер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom