Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Унион Олимпија све по список дури денес се прибрав и имаше шо да видам како јас на овие Т12+ стално наебувам со резултат 1-0 БЕ :mad: Со 40 денари уплатено за 8 100 ама со огледедека Молде е со 1 коеф околу 5000 и нешто А и овие Јурмала шо тикет ми ебаат се да им ебам нивно со најумрената екипа во Латвија
NEuX8FD.png

Челзи:facepalm:.Суарез МАМИЦАТА У ПИЧКА ДА ТИ ЈА ЕБЕМ.

Aj погодете која ме заеба...:mad: овие Рома поутепани од Интер биле бе :tapp: ...џабе Наполи, Фиорентина, Зенит даваа гол на крај

Aj погодете која ме заеба...:mad: овие Рома поутепани од Интер биле бе :tapp: ...џабе Наполи, Фиорентина, Зенит даваа гол на крај
Џабе брат, исто и кај мене... Абе тие Рома у Европа сакале да идат. Ееееееј со последните Пескара шо се заковани на последно, да не можат да дадат гол. Абе лајна...

Вчера Арсенал Т2, денес Рома (Бенфика уште остана - ако ја немате уплатено, нека не излева зошто се по една пак почна серијата).
И пак последната што ја бирам :tapp:. Се мислев помеѓу Рома и Наполи и ај Рома :tapp:....

2zpqel5.jpg

Доаѓаш дома после убав сончев ден поминат надвор.. отвраш резултати.ком за да си провериш тикетити и уште пред да ги извадиш тикетите глеаш Рома - Пескара 1- 1 и полека ти ткенува еј таа ја ставив кец и тоа не на едно ливче и фино лепо си глеаш на две си ја играл 1 а на едно кец у кец и ти иде да ги отераш у 3 лепе пм.

Фаќам Реал Мадрид 7+ .... ама будала, место да си врзам со Б.Минхен, го пишав со Барселона Б...

Пу да ти ебам, не си можел ни да ја браниш...

Мислам дека ја сум малерот на колото :( :( :( :(

Нареден пат вакво ливче со една промашена на средина и уште 5-6 неодиграни стави го ливчето да ги препишеме останатите оти големи се шансите дека ќе испаднат :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom