Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Хул, живите да ви ги ебам , на мртвите да ви се мочам !! Посебно на тоа гомното со женскоиме шо промаши 100000% шанса у 93 минута !!
--- надополнето: 20 април 2013 во 09:31 ---
Хул, живите да ви ги ебам , на мртвите да ви се мочам !! Посебно на тоа гомното со женскоиме шо промаши 100000% шанса у 93 минута !!

Како можи вака бе сортата да му се сотри..и Шалке и Виган ги имам X2 тие двете 1-0 губат ..ах мамицата мамина

Свонси све да ви ебам! еден гол тм1 дава ве имав бе аер да не видите...

Ќе ме сјебат реал - бетис. ја имам 2+ прво... Коа ќе ги зиграм да нема голови лупаат голови ко луди.. коа ќе ги става да дадат никаде ги нема

штала задрид од 2-3 гола го иам. штурецот озил дава гол у 45та и 90та. шта речи?

Брентфорд за 6800 :((
викторија играа цела утакмица ама џабе.

колку се ретардирани мајмуните од Бремен ни самите не се свесни... одамна некоја екипа ме нема толку напиздено... еден гол да не може да се даде...

Брентфорд за 6800 :((
викторија играа цела утакмица ама џабе.
Како бе на истата се фативме?
Јас ја имав 2 нек иде у курац више какви златни утакмици фаќам,Болтон Т1,Кристал Палас Т1,Ватфорд 1,Норич,Арсенал и паѓам на овие смешниве:(:(

Мамето да им го ебам на барселона,100 последни утакмици излегува 3+ а сега е 0-0 :mad: :tapp:

49957906.bmp

Да ви се искршат нозете на цел тим на Џенова, да отпадните 2 лига и НИКОГАШ да не се вратите се да ви ебам !!!

Фотографија0250.jpg

da mu ja ebam cela familija na toj pederot od shalke so go promarsi penalot :@@@@:@:

Гент, Удинезе, Порто, Сент Етјен, ПСВ ги фаќам, демек последен воз, да се извадам за денес и последна ја ставив Валенсија X. А, цел ден ја зборам како сигурен кец.
Е ај сеа.

33ldt0m.jpg

со 100ден за 10.500... Барем ги вратив 100денарите. :icon_mrgr:(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom