Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме заеба мечот туку едноставно навивав против циганите. Само се надоврзав на поплаката на Џони и кажав дека ме накурчи потегот негов. И да, мислам дека ќе ги преслушаме литванците во Словенија:)
Да те накурчи потегот и играчот да е ретардиран се сосема две различни работи. :) И да, не мисли многу за да не се разочараш. :) Ај доста труевме крај на дискусијата.

Значи ќе пукнам од мака еј ова е нешто невозможно. Вчера ми уплатија почнат натпревар, ај добро, не ме заеба само тој :mad: Денеска море, уплаќам и место јунајтед ми ја пишала сити таа кокошката и сега ќе испадне само таа да ме заебе ГГ, а овие абер немаат гол да дадат еј...ќе се пукнам од мака значи. :tapp:

За малце... :(
Но добро излезе Бордо во живо додека губеше... :)

2w4gy7n.jpg

Ја чекам Шарлот-Кливленд 2ка
Овие мртвиве водат 34-16 ,нема теорија да ја сврти Кливленд,Шарлот 2 години нема водено 18 разлика со некого,со 20 денари уплата за 1100 ја чекам,се живо фатив и овие на крај ќе ме заебат......

Ја чекам Шарлот-Кливленд 2ка
Овие мртвиве водат 34-16 ,нема теорија да ја сврти Кливленд,Шарлот 2 години нема водено 18 разлика со некого,со 20 денари уплата за 1100 ја чекам,се живо фатив и овие на крај ќе ме заебат......

Си требал да ја браниш ...

Си требал да ја браниш ...
Па Толука Т1 ја чекав и Кливленд 2ка,касно 2те се играа,на бет365 немам пари моментално,јбг криво ми многу утакмици фатив од Македонска лига баскет ,Евролига,фудбали...

охххх преку 300 квота сервирана на тепсија ми беше, ама на лаком газ како мојо малку му беше па морав блуминг место х2 чиста 2ка да ја пишам.... :mad::mad::mad:

Каков малер ме има затерано то не е можно !
Никогаш не сум бил во полоша форма во кладилница !! И среќа и се да ти ебам !
Последно ливче шо го имам фатено беше за Василица ! Од тогаш наваму како некој да ме има проколнато...
3 месеци немам фатено кладилница, а секој ден уплаќам, ама многу криво ми е за овај викендот шо помина, за пичкино влакно ми избегаја скоро 200 евра, оние помочаните Лас Палмас ме паднаја 0:0 изиграја дома...

Вчера... фаќам Ливорно ГГ3+, Интер ГГ3+, Јагодина 1, Челзи Тим 2 2+ и СИТИ ме јебе 1 3+ ја имам... а бе ајде не играм више ама сериозно

Ах бе Розенборг бе пичка му мајчина... се женско да ви начукам племето гнасно да си ебете...

И од мене исто. Првово ливче е од пред недела дена, го најдов додека ја чистев масичката.
utka.JPG
На второво ливче од вчера, овие Саудијциве двете екипи прва и втора на табела паднаа од двете последни на табела, а немаа пораз 5 кола уназад. Најмалце стравував за нив а баш тие ме заебаа. utka 2.JPG

IMAG0141.jpg

Знаев дека најреален резултат ќе биди нерешено, ама ај си реков ќе си продолжат со победи на домаќинот.:tapp:
Мислев овие пари шо ќе ги фатам да ги клам недела на Пелистер.

Многу лошо почна викендот :confused:

Алчен газ... На Петар Р. му го кажав Ле Авр- Седан само GG, за мене не се послушав...
Ко за на крај на вечерта, и умрените Хал, дома, со победа идат во Премиер Лига, они 1 ебан шут на гол имаа...

20130419215740.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom