Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што беше финтата? Чуден резултат, прволигаш со третолигаш а гледам требало да биде 0-5 по шансите...Еве оваа ми избега за 10 минути и никаде неможев да ја изиграм во живоквота 9
http://www.rezultati.com/utakmica/bk1uayMl/#detalji-utakmice
Прво потценети беа Пашинг иако се 3 лига имале многу добар состав,после Рапид е многу голем местач и општо таа лига е корумпирана до бесвест и за на крај добив инфо за натпреваров али касно го видовШто беше финтата? Чуден резултат, прволигаш со третолигаш а гледам требало да биде 0-5 по шансите...
Ако утакмицата е почната а ти уплаќаш во тој момент тогаш коефициент 1 се смета.Дали е можно, ако без една промашена утакмица, тикетот е добитен и згора на тоа промашената е уплатена 15 мин откако почнала и да се смета со 1 коеф?Уште вакво сценарио не бев доживеал досега во кладилница еј. Уште ова ако се случи то ќе биде дефинитивен доказ дека сум невидена несреќа
![]()
Па провери си ја шифрата на тикетот на страната на кладилницата во која си уплатил и ќе видиш дали си добитен или не.Дали е можно, ако без една промашена утакмица, тикетот е добитен и згора на тоа промашената е уплатена 15 мин откако почнала и да се смета со 1 коеф?Уште вакво сценарио не бев доживеал досега во кладилница еј. Уште ова ако се случи то ќе биде дефинитивен доказ дека сум невидена несреќа
![]()
Тамворт бе каков тикет ми издупивте матер ви ебам срека шо не ве исилив зато шо иам изгорено во оваа дива лига порано
пред 5-6 години за 30 000 само Кембриџ од оваа лига ме има издупено на 3-4 тикета во последно коло а им требаше победа за влез во Лига 2 против Алтринхам кој или беше испаднат или не му требаше беше спасен не се секавам баш добро и изиграа 0-0 маме им ебам нивно местачко.Исто исто![]()
![]()
Гомна скапани
Same here...Барселона бе мамицата ваша..онај Јаскевичиус до вечер инвалид да оди..ја пишам H2 1,5 (да не изгубат минимум со два поени) тие точно 2 разлика 65-63 за да ми биди повеќе мака..
На 1.30 до крајот напад за Барса и резултат 59-63 и си реков нема теорија да паднам..и нормално јаскевичиус почна да се глупира со шутевите преку чоек небаре Брајант е..потоа пак на 1 разлика за Грците Јаскевичиус промаши да му ебам семето..какви глупаци бе..па и на крајот она дрвото Томич две слободни промаши ко за инет![]()