Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во живо уплаќам Реал Кастиља - Херкулес 2.5+ 2 пенала му фати тој од Херкулес и заврши 1-1 утакмицата , сега уплаќам Ланус - Арсенал С. од 48-80 гол да падне пак пенал му фаќа .
80% од тикетите тој ден пропаднаа уште по првото полувреме на Евертон XDУште ме болат коските од Евертон, така не ме издигнала утакмица едно добри 2 месеца...
Бегај аман пак овие Ланус ги пуштам до 80 да паднит трет гол тие пенал промаршуваат и со последните 2 евра пуштам на 2 коеф од 0-2 гола да завршит утакмицата и 83 минута даваат другиве скапаниве саранди гол и 2-1 заврши .
Истиов овој Вавринка ми го зачука заедно со Ноле-та за 5к пред неколку месеци....Вчера добитен на тенисите, а денес никаквиот Федерер го имам помалку од 21 гем. Мизеријата го зема првиот сет 6-3, во вториот води 5-4 и сервира и со 0 го изгуби гемот. Ко од џеб да ти ги извадиле парите упм.
Мајами фатена, Оклахома фатена на полувреме, Цонга+ гемови и Малага од 0-2.
Позз до Тотенхем и до Дефо кретенот можев да си земам тогаш 20 евра вака клетвата ги фати само уште еден гол нека примат !Прегледај го приврзокот 59618
Знаев оваја курвава Храдецка и порано ме има заебано и тоа за многу пари не како сега за ситница 15 евра .. и ебам племето нејзино , а исто и на Дефо му ебам црнецот смрден на ситуација 1 на 1 со ханданович тој си игра со одбраната , демек понижување ќе било за интер уште еден гол , сега некое чудо да ги снајдит во милано 4-0 да изгубат !