Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Бастиа-Лион, добар старт на второ полувреме, но, останаа на тоа. 7+ ја чекав за 26.000, Селтик претходно ја фатив.

Денес денов само за поплаки е...
На едно ливче х2 лион само ме зезна, на друго х2 ливерпул... не играм више двознак хаха

Бастиа-Лион, добар старт на второ полувреме, но, останаа на тоа. 7+ ја чекав за 26.000, Селтик претходно ја фатив.

Селтик влезе во последна минута... Штета за Лион...

scann259.jpg

4то по ред, сите по една. Прв сет водат, следните два ги губат. Налет веќе, на бајачка ќе идам/

Јас стварно не знам кај да се обратам. :mad::mad::mad::mad::mad:

3:3... на продолжение тепаше Казан...

scann260.jpg

Партизан мои најискрени честитки до вас би биле да не се пласирате во топ4 во АБА лигата , да ви ебам мамицата кретени едни ! Бертанс јакиот му се стресија мадињата во напад кога требаше да постигне поени за победа !

Сакам да фатам на спортска, на 50 уплата бар 300 денари, а играм утакмици од втора лига Португалија и Белгија, а од трета Италија. И нормално од 4 утакмици, ниеден не погодив. Абе гениј...

Денеска пак една ме собори. :D

Мидлзброу - 1+пп
Кардиф - 1+пп
Шалке - 1+пп
Сосиедад - 1+пп
Валенсија - 1+пп
Монпеље - 1+пп
Емполи - 1+пп
Хал - 1+пп

Само првата, како што гледате. И тоа светна на резултати 1-0, ја штиклирав и на крај им го поништија голот. Педерска работа. :D

Ова беше за 1300, а на друго за 2880 - ПСВ 2+пп и Сасуоло 1+пп ме дупнаа. :D

ManUtdChampions и колку коеф ти носат 10 утакмици прво 1+?
Ливчето што ми е од погоре има 8 утакмици, а 13,05 коефициент. За 100 ги уплаќаме со татко ми. :D Имам една од 1,35, четири од 1,37 и три од 1,40. Мислам дека најдобар тип е ова 1+пп, само треба да ти се поклопат. Еве вчера од 20 утакмици извадени како потенцијални за уплаќање, само една не испадна и баш таа ја ставив на листот. :D

Болоња, да ве еат црнци што не дадовте еден гол!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom