Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Уплатив ливче со убави коефициенти и ја ставив Рапид Виена (ме заебала до сега едно 2-3 пати) кец со Ласк Линц, 1.20 коеф. ЛИНЦ се со црвен од 62' и имаа пенал и го промашија. Рапид трупци неписмени :@

Остај,и мене ме изгореа...на 5 ливчиња....
Кој :bip: ме тераше да го играм за 1.20...
Значи не ми иди умот и ми иди....
1000 пати имам речено...не играм на мали коеф,ама како да ме тера нешто одвнатре...:kesa:
Џабе влегуваат Либерец,КПР,Аталанта,Ман Ју....еден ракомет 5.15 коеф.....за да ме скинат овие ѓубрињата....:violent1:
Каков систем си имав спремено....:tapp:
Добро имав речено едно време да не играм Австријци на тикет,ама џабе....
Арно ми се напрај,кога пишам коеф 1.20:locked:....само за да крени малку на коеф...:kesa::shok::shok:

Арсенал :@ да даде господ титула да не видат :@

Рапид. 1.20 коефициент.
Да дае господ децата на минско поле џамлии да ви играат :@ :@ :@
Леле од кладилница као денес никад се неам изнервирано -.-.-.-.-.- :@:@:@
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Aстон Вила 1, уште Џоковиќ со Федерер 1 ќе ја чекав за 3100 !

На ваков ден,кога не зедов пари..е па дрво сум....:kesa:
Златни утакмици си имав спремно за денес...:kesa:
Аталанта,Ман Ју....Либерец.Кпр...ете сеа и Родез од Франција 3 заврши.......
Требаше овие да се пуштат на максимум и пријатно,џабе ги мешав со другите тн..сигурици...:shok:
Сеа вечерва паднав на Атлоне од Ирска 2....јебига...вредеше да се проба...
Отсега пукање дубл,или трипл...ако веќе се нема доволно пари за сингл како денес...,иначе сингл му е мајката...
Повеќе од 3 утакмици на ливче не..
Каков Рапид,каква Барса,Реал и мал милион тн фаворити......:music5:
Им требало,бркале титула...:blabla:...па и преку :bip: ако им треба...кога не излегуваат....
Редовно ќе се најди некој јунак со 1.20 да заеби....
Парите се во анонимните екипи..
Подобро на нив да паѓам,барем држат коеф.... отколку на некои местачи кои редовно си местат,а коеф мизерен........
Нема математика да се пишат мали коеф ...
Смена на тактика,се виде од фаворитите...посебно на тие тн фаворити со коеф помал од 1.60....:kesa:

a so ovoj milan so da praime be... lele kolku gi mrazam ej toa e cudo nevideno!

Спортинг - Леириа 1. Имаа 12 удари во рамки на голот, 12 одбрани имаше и голманот на Леириа. Какви само удари одбрани.

патрик ковденбет шкотска
хартс ја фатив ама оваа ме нурна :(

Ајде вие се запнавте во фаворитите..ами јас глупакот си имав спремено едно ливче од 7-8 натпревари каде повеќето ги играв ГГ и одеднаш ми текна од ведро небо да ја играм Нинберг против Вердер онака инстиктивно 1 чисто на среќа...и уште како прв натпревар во ливчето ме зафркна ама го гледам сега истото ливче сите други натпревари влегоа...жив ќе се изедам,,неколку недели со ред истото :tapp:...дај напишете некоја сигурна во соодветната тема за да се изигра сингл за утре бидејќи работата во последно е катастрофа!:toe:

Maјорка - Зарагоса 1
Атлетико - Реал 2
Лацио - Чезена 1
Палермо - Милан 0-1
Евертон - Фулам 3+
Динамо - Хајдук 1
Борусија - Мајнц 1

ќе почнат да дупат овие сеа... у 89та бе :tapp: А после подолго време играв повеќе од 5 утакмици на тикет...

Манчестер 1-1 ... а кога нема да ја играш ке дадат 3 гола во 1 полувреме.И капак на све Дортмунд,така да денес све на голови ке си ги изиграм.

Арсенал, Блекбурн, Дортмунд и Рапид за 1200. Уу чурам као оџак, а бев толку блиску до добивка... :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom