Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може и оваа тема да се затвори, пошто само да плачеме нејќеме ни треба и темата за типови. Пошто вие ГАЗДИ не дозволувате, тогаш клуч и тука...ајдеееее:)

знаев дека поради идиотиве ќе ја затворат темата ама што е тука е не може да се бориме против тоа...

Инаку вчера за ситно пуштив Реал 2&2-3, Ноле 1, Милан 0-2, Бостон 2 и Далас 1 NHL 2:2 заврши кој нормален игра хокеј не ми е јасно...

napraiv socijalna grupa ajde vlagajte i ne se zalete samo!

Само Еспањол за 4000. Нека умрат педерите, изгубија од последните.

Само Депортиво за 5700.
attachment.php

Прво...Спортинг за 3000,па Ла Коруња 1Х за 1000,па Валенсија 1Х за 1000,па денес Алесунд 1Х за 1000,и Бурса за 1600 1....НЕМОГУЧЕ КОЈ БАКСУЗ СУМ !!!!

Само на Питерборо за 1500.

Е аман бе, Милтон 1 беше голем исто како и Малага вчера. Отвори www.betexplorer.com и види малце статистика, не само според местата на табела и коефициентите играш.

Е аман бе, Милтон 1 беше голем исто како и Малага вчера. Отвори www.betexplorer.com и види малце статистика, не само според местата на табела и коефициентите играш.
Ги пратам повеќе време Питерборо и Барса Б, тепат се живо пред себе, а секогаш имаат големи коефциенти, и таман кога решив да ги пишам, и двете кикснаа.

Вчера Еспањољ ја пишав според логика, логично ми беше да се борат за место за квалификации во ЛШ, ама ништо.

Ги пратам повеќе време Питерборо и Барса Б, тепат се живо пред себе, а секогаш имаат големи коефциенти, и таман кога решив да ги пишам, и двете кикснаа.

Вчера Еспањољ ја пишав според логика, логично ми беше да се борат за место за квалификации во ЛШ, ама ништо.

Питерборо ај ок. Барса Б нема потреба да тепа неможи да оди горе, игра за рекреација. Исто и виљареал Б.

А Малага нема некоја логика за 2ка.. види му го составот, тренеро, газдата и ќе сватиш дека нема шанси да отпаднат. :D

Ај со ум зз :)

Само Лејкерс 1 за 2400 ден ме избуши :uvo:

Ко ќе не играм, не играм, ама ко ќе лупосам нешто, обавезно излегува.:pos:

Паулиста-Сао Паоло, од 1 во 2.....yeah right.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom