Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
На Давид Ферер се женско шо му шета низ дома....по список да му:sekss:...
Кои нерви ми ги даде денес...:nerv::nerv::nerv:
Чадам од нерви....:violent1:
Доста ми беа маките со Естудијантес кошарката слепците дома шо изгубија како магариња од ЦЕДЕВИТА...:kesa::nesvest:
Ме паднаа за 3500...
Уште ова ѓубрето од тенисер ми фалеше....последен ми беше на друг тикет...:nesvest:
Кое дрво ти бил овај Ферер......леле леле АМАТЕРСКИ КАКО ИЗГУБИ....:pred:
Разбирам да изгубиш,ама такви очајни потези не прави ни 10 годишен тениски почетник...
Тој шо ја гледаше утакмицата знае за какви грешки мислам....:shok:
Па онај нашиот Магдинчев да го пуштевме да игра со Фиш подобро ќе изиграше...
Ферер дрвоооооооо никогаш да не освоиш ниеден турнир....ѓубре едно....:violent1::violent1::violent1:
Нозе да исршиш никогаш тенис да не заиграш,педерче едно...:violent1::violent1::violent1:

И мене само Ферер.Го гледав мечот и Фиш си изигра мирно,може да изненади и да стигне до финале.Ферер мака мачеше со сервисот.Многу е неподвижен.Сепак нека си се сконцентрира на земја,на тврда подлога нема што да бара.

Cedevita samo, a go fakam Fish 2, Ciudad i Ademar 2, Zvonareva 1, Hereford 1 i uste Djokovic < 19.5 ke ja cekav.

Питерборо 1&3+ ја имав, во 90 минута примија гол педерите.

Челзи крв да серете, да ви ги ебе Тери жените на свите до еден, А !

Oва не е можно стварно. Вторпат сезонава го фаќам Манчестер 1-2 и ја додадов Арсенал 1-1. Исто и минатиот пат. Малку ми беше 25 квота. :jaj:

ја имав грасхоперс - белинцона 2 во 1 ама за малку не влезе :(

Реал....:pos::pos::pos:
Неам коментар....:ban?:

eeee italjanci mestaci GADNI :@

LIVORNO :violent1::violent1::violent1:LIVORNO

za : 200 evra ! ! !

SUM GO FACAL NA AC MILAAAAAAN OOO FORZAAAAAA SUM STAVAL ZA 200 EURA I ME PADNEL REAL MADRID... kako moze da go prae takov tim na champion oooo MILAN da igral u espanija bi go pobeduval odma sportal jigon. ne znaat da igrat realot :@

Real да даде Господ да испукаат сите да им **** тоа тимот пропаст жива се!!!!
Партизан 1
Викомб 1
Баерн 1
Реал 1
за 1650,4220.
МРТВИ ЕДНИ!!!:tapp:

Англиските гомна - Челзи 2 и Ливерпул х2. А фатив многу добри квоти......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom