Napoli - X (3,15) Valencia -2 (2,20) Tottenham - GG&3+ (2,15) Norwich - 1 (2,25) Barca - 2 (1,30 и тоа супер тип во Депортиво)
Значи уште ми е мака, вакви коефициенти да погодиш и Барса да те издупи... И кај ја најдов бре и ОТИ?? 1,30 голем коефициент многу ќе смени мислиш.. -.-
Истиот ден на друго ливче ме заеба само Дортмунд - Шалке GG&3+... Нема среќа у мене... -.-
Море луѓе кој ви е крив ко првпат да играте кладилница ебаго?! Па не научивте дека коеф. од 1.30 до 1.70 се најпривлечни за играчите и најчесто заебуваат? Тука ве чекаат тие. Па само да видевте дека Тотенхем игра последно коло со Шамрок што му е осигурана победа ќе сфатевте дека со ПАОК може слободно да си ги ладат ташаците и пак да се пласираат понатаму. Слична беше ситуацијата и со АЗ кој последно коло игра дома со веќе пласираниот Металист, па можеше да “одмори“ со Малме кој досега имаше се изгубено, па поверојатно беше дека конечно тоа ќе се промени отколку да продолжи серијата.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.