Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Napoli - City 4+ Браво за Хамшик за тоа што го промаши, 100 КАМШИКА ПО ГРБ ДА МУ МАВНАТ​

АБЕ МАМИЦАТА НА ДОРТМУНД БЕ КАКО МОЖЕА 91 минута гола да дадат.. ми отидоа парите у курац нека иде све..

Од саботата...

Napoli - X (3,15)
Valencia -2 (2,20)
Tottenham - GG&3+ (2,15)
Norwich - 1 (2,25)
Barca - 2 (1,30 и тоа супер тип во Депортиво)

Значи уште ми е мака, вакви коефициенти да погодиш и Барса да те издупи... И кај ја најдов бре и ОТИ?? 1,30 голем коефициент многу ќе смени мислиш.. -.-

Истиот ден на друго ливче ме заеба само Дортмунд - Шалке GG&3+... Нема среќа у мене... -.-

не е тоа до коефициент туку тоа што си 100% сигурен дека тепаат па мора да одат на тикет

додека сум тука ова за ситно

Сити 2
Барнли 1&3+
Милвол 1&3+
Парма 1&3+
Национал Асуснсион 1&3+, 1-1 моментално

Кои местачи се жабариве крај им нема и милион калчополи да најдат!!!

Парма и Катанија неможат да тепаат второлигаши а пак Наполи од месечина се гледаше дека ќе заврши 3-3. Аир да не видат цела фудбалска федерација!!!!!!

Ех Тотенхем, абе да дај господ сите до еден на пешачки со креда да ве цртаат.

Море луѓе кој ви е крив ко првпат да играте кладилница ебаго?! Па не научивте дека коеф. од 1.30 до 1.70 се најпривлечни за играчите и најчесто заебуваат? Тука ве чекаат тие. Па само да видевте дека Тотенхем игра последно коло со Шамрок што му е осигурана победа ќе сфатевте дека со ПАОК може слободно да си ги ладат ташаците и пак да се пласираат понатаму. Слична беше ситуацијата и со АЗ кој последно коло игра дома со веќе пласираниот Металист, па можеше да “одмори“ со Малме кој досега имаше се изгубено, па поверојатно беше дека конечно тоа ќе се промени отколку да продолжи серијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom