Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Басилашфили. Зима прв сет. У трет води 3-1. Губи 3-6.

к.[DOUBLEPOST=1471997772][/DOUBLEPOST]И успеа да се врати некако и покрај тоа што го откажав, спаси меч топка за да стигне до тајбрејк и го изгуби.

А имаше и меч топка у тајбрејкот..... :/

Ај ако ништо друго барем прерано го откажав, успеа барем да ми врати надеж пред да изгуби [emoji23]
9793a150d34420c8c0dd66ee746ce01c.jpg

e157284e1b3fee856a5b6f7a984b9403.jpg

Roma gol da dade me pagja samo..:(Prvpat mi se ima deseno nekoja ekipa da lapne dva crveni ccc.

Ostaj toa,za malce gol ke stavea ama toj kopiljot so klizac stigna milisekunda pred igracot na Roma.

Од 6:2 и 3:1 до пораз од 652-от на ранг листата.Мизерија невидена.

20160825_024311.jpg

Да даде господ атомска бомба пак да удри,точно кај што живееш ти :)
Atlanta+Tennis+Championships+Day+7+MIkPFpq7beOl.jpg

Абе ајде не е можно ова.
На еден тикет, Валенсија X2.
На друг тикет, Валенсија 2+.

И на третиот тикет, ставив 4 утакмици, на 500 денари уплата.
Челзи - 1
Реал - 1
Бенфика - 2

Атлетико - 2

Од кај последна ја чекав, до 12 и 5 дремев пред ТВ, па и на толку шанси нереализирани... Мора утре да се наоѓа нешто да се извадам, барем тие 500 денари на тој тикет.

Исланд-Швајцарија 47-21,сега 50-39 :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:.Второ полувреме 5 напади,пет успешни.:tapp::tapp::tapp: Прво полувреме кош неможеа да дадат,сега слободни,тројки,2+1 и што уште не.Илјада офанзивни имаат направено. Сите напади во 3/4 ги реализираа :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

На која дрога се овие бе ?!?!?!?!? 14 поени за 3 минути омг[DOUBLEPOST=1472677231][/DOUBLEPOST]Ауууу мајко моја,одвај направија +18,швајцариците прават 9-0 серија.Исланд како да немаат центар,центарот на Швајцарија е три глави повисок.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Исланџаните промашија 9 слободни по ред,9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Слободни 13/27 :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ваква аматерска кошарка нема ни во втора македонска лига а-ууууу.

Еј имаа +26 на само две минути пред на крај на втора и тогаш почнаа швајцарците да прават проблеми,направија 8;0 серија за крај на полувремето и продолжија во второ да трпаат.[DOUBLEPOST=1472677341][/DOUBLEPOST]Значи кога ќе тргне лошо,оди лошото до крај.Додиг/Мело 5-2 дупли брејк 5-5. Страшно.

Швајцарците 13 офанзивни за три четвртини

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom