Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
2-0 ја чекам Аника Бек, во втор сет на 5-3 меч топка испушта, после и на своја серва на 5-4 испушта меч топка, и го губи сетот 7-5 :drk::drk::drk:

не е реално веќе.
Real U19 примат во 93та...

Attachments

• 12.jpg
    12.jpg
    84,1 KB · Прегледи: 19
  • 14.jpeg
    14.jpeg
    47,2 KB · Прегледи: 19
9aad9dcb1148902b6b5ca5ffa51e0af4.jpg

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

Брат прими сочувство,ова стварно боли :facepalm:
Првпат пишам вакви типови и бев толку блиску но немав среќа за малку,а денес имаше добри утакмици за играње на овој начин како на пример Дортмунд,Атл.Мадрид,ТНС од Велс и слични.Сепак се надевам дека следниот пат ќе имам повеќе среќа.Мислам дека вреди да се проба ваков начин на типување бидејќи со 2-3 утакмици може да се направи стварно голем коефициент и најдобри за играње се екипи кои се во самиот врв од најдобрите лиги во Европа.

Квадво Азамоа,носоњата Киелини и глупакон Кедира.Тоа е таа фамозна тројка.А и Буфон курлето препотентно,си се додава бабата на метар,два тука и изведува некои работи што се за во циркус.На двата гола укопан в земја све да му ебам.

Азамоа гледа дека Икарди е позади,се предомисли ко бајаги ќе оди напред и пак враќа назад и тоа пас што не одеше ни 5 на саат и нормално после тоа следеше гол.А тука и носоњата кој маестрално го чуваше Икарди.
Кедира глупакот во прва минута еден на еден,после тоа имаше со глава шах мат позиција и сега на крај од 2-3 метра само ја цивна топката и се испотепаа со голманот.Да ја фатеше како што треба,чист гол.

Ниеден играч не се изнервира,си играа лаганица,ебаве слепците.Како со Капри да играат.

Игуаин резерва на ваков натпревар.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Ги искрши Икарди,ги посра еј.

Дупла шанса последна лелелелел.. 1,0015 имаа во живо.

Ццццц шо проклета екипа ќе беше Порто бе?Кој сте бе вие?Дебили едни неспособни.:tapp:
Која мизерија од тим,одвратни,ејјј со ебената Тондела одвај еден шут имаа во рамки,во 92минута,кога кретенот од напаѓач се зачуди дека топката дојде до него и толку чекаше шо голманот имаше време да се напие кафе и пак да го прочита "ударот",на кое ниво дојдоа овие Ѓупците ејјј,како успеа Рома да изгуби ЛШ од оние?Абе ајде таму.
Ме имаат искинато значи,којзнае колку пати ме имаат заебано,последна на ливче.
Не ги играв лани откако ме издупија со Рио Аве,ај си реков се "опаметија"сезонава,не бе,џабе е,со Тондела бе,кога ги видов шо игра играат двете екипи одма ми заличи на СЕОСКИ ФУДБАЛ,две додавања немаа без да изгубат топка.
Сам сум крив,бркам кретени,:tapp:1.40 квота:pos:,никогаш титула да не видат,гнаси скапани,ретардирани кретени.
А лаганица си ги фаќам Вардар,Ајакс,Цска,ќе ја чекав Металург последна,си газат ,и овие ме поебаа,за шлаг на тортата,браво.
Не бе,не вреди стварно.:ban:
Којзнае колку чисти пари ми има искинато овој проклет парталав тим,аир да не видите.

Леле ќе си пукам во колено.Последни ги чекам Дортмунд и Вехта(германска кошарка) ,а тие губат само 16 разлика на полувреме.Коефициентот 3,90 моментално за нив.Луди се кладилнициве дефинитвно,минимум 10 треба.

Собрани една грмада црнци од гето и двајца германци.Едниот игра плеј,а негова задача е само да ја префрли топката преку половина.Миџет од 1,70.Го откинаа.Другиот е ала Милорад Миновски,тетовиран со репче и мисли дека знае да игра,а човекот не знае центарски да изигра.Еднаш со грб и одма ја додава,толку силата т.е толку ум има.:tapp::tapp:Остај тоа,цела 2/4 ја изигра,даде 2 поени и поради него примија минимум 10.Играчиште.:facepalm::popce:

Најјак од сите е тренерот,не знае кога да земе тајм-аут,не знае замена да направи,а најјако од се е поставеноста на играчите.Во одбрана се крш,а во напад ниеден играч под кош.И дете од 10 години да игра за гостите ќе си направи дефанзивен скок,само треба да му падне топката во раце.

Губеа 16-25,прават 22-25 и едно копиле погоди тројка од 9 метри на истек на нападот.Од тука натаму потоп.После тоа уште една закачи,ама оваа само од 8 метри преку играч.Тренерот тајм-аут направи кога им се одлепија -14.:lolzz:

Гостите врска си немаат,ама секоја грешка ја искористија максимално.Сите 5 тројки ги дадоа кога им требаше највеќе,на истек на напад или кога беше тесно.А шутираат 5/16.Значи знаат кога да дадат,мајку им ебам.Не заслужија да водат повеќе од 5,ама имаат среќа во тоа шупакот.А и ептен прецизни од слободни 14/16.

Ама кај кур јас ги изиграв,ипак беа второлигаши до вчера овие Вехта,па и името Раста Вехта.

rastaman-today-179x300.jpg

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom