Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
upload_2016-8-16_10-15-23.png

И ја дојдов за него...а бе не ми се веруе 18 години има, до пред 2 години губеше на квалификации за Челинџери...демек сеа ќе почне серија 2 метрашов ќе тепа се живо и диво? Дури и не му е толку јак сервисот ко на Иснер/Карловиќ...не знам како успеа да се посере.....све му еам и на дождот....да не беше дождот убеден сум дека копиљот немаше да го тепа мечот можда уше у втор сет ќе изгубеше.... :@

Две чисти нема од тенис, али на вакви брзи подлоги јебига, учинковита е неговата игра, јак сервис и форхенд и тоа е тоа. И Шарди е скапаница, има удел и тоа посекако.

4 dena po red me ebe 1 utakmica za dobivka...
Za vikendot padnav na Sao Paulo. Vo ponedelnikot me dupi Helsinki. Vo vtornikot brazil zeni fudbal I vcera bautista od mahut izgubi...
Sta reci koju poruku poslati!!!

cf1d092228d0e8861cfabc36b7ee51bf.jpg

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

PRWaeX0.jpg
iwcK7ak.jpg

F7M5bhU.jpg
F7M5bhU.jpg

:pov:

Значи ова не е можно, све да им ебам.
Вчера пишувам ливче и мислејќи дека ја имам Ливерпул, не го проверив цел ден. И сабајле пред да го фрлам гледам дека уствари сум ги немал. Проверувам тие што не ги знаев колку завршиле и СЕКАКО дека последната напишана не излегла, Ајакс да умрат!

@DeviAngel Да не јадеш после бурек не сум верувал во Јувентус...

Untitled.png

Колку е глуп оној Куроња Ирвинг све да му ебам. 4 фаули за 17 минути и шут 1/6 :tapp::tapp::tapp: Плеј со 4 фаули омфг.

Ко бајаги мислев дека ќе ги моча пак како пред две години,а тој не може да убоде ни зеца.Наплати Дурант за сите и него све да му ебам,фати и шутни.

А нејасно ми е како ПСЖ ги торпедираше сите на пријателските,сега се мачат со французиве у пм.Со Бастиа одвај,сега со Мец 0-0 прво,а притоа во корнери се 10-0,шутеви 16-3. Којзнае што прават.:pov:

Колку е глуп оној Куроња Ирвинг све да му ебам. 4 фаули за 17 минути и шут 1/6 :tapp::tapp::tapp: Плеј со 4 фаули омфг.

Ко бајаги мислев дека ќе ги моча пак како пред две години,а тој не може да убоде ни зеца.Наплати Дурант за сите и него све да му ебам,фати и шутни.

А нејасно ми е како ПСЖ ги торпедираше сите на пријателските,сега се мачат со французиве у пм.Со Бастиа одвај,сега со Мец 0-0 прво,а притоа во корнери се 10-0,шутеви 16-3. Којзнае што прават.:pov:
Кој прави 4 фаули на решен меч?:tapp: Тој изгледа треба да е глуп ко трактор.

да ти ебам глупата испосерана проста екипа!

Attachments

• 3312.jpg
    3312.jpg
    79,7 KB · Прегледи: 36
Наполи се да ви ебам, да ви ебам матер да ви ебам во пичка ебати глупаците тешки. Пескара бе у курац, Пескара доаѓа од втора лига и што да видиш веднаш 6та минута 1-0 е нема што, 2-0 во едно полувреме бе да ви ебам вицешампионот. Кој кур после 2-2 уште во 63та минута и се разбира толку ќе остане, мамето ваше.

Наполи глупи, а јас уште поглуп. Реал 1.77 го гледам, не бајо мој Наполи тимиштето на 1.4 ќе го играм :kafence:

Да изумрете да ви ебам курвите да ви ебам, титула никогаш, апсолутно никогаш да не видите, Игуаин кога ќе дојде ќе го пишам 6 гола да ви даде мамето ваше неспособно.

Басилашфили. Зима прв сет. У трет води 3-1. Губи 3-6.

к.[DOUBLEPOST=1471997772][/DOUBLEPOST]И успеа да се врати некако и покрај тоа што го откажав, спаси меч топка за да стигне до тајбрејк и го изгуби.

А имаше и меч топка у тајбрејкот..... :/

Ај ако ништо друго барем прерано го откажав, успеа барем да ми врати надеж пред да изгуби :ROFLMAO:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom