Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Бангура мајку ти ебам црну! Го изгази на патуљакот Морија,ама изгуби како стока.Илјада и една грешка и за крај на меч топка на еден сантиметар од мрежата беше и ја лупна во аут.Можеше да бира кај сака.:tapp::tapp:

Тој Морија јаде брејк во втор сет 1-2,го враќа на 0(сите поени во аут Бангура) и после тоа се разигра,све погодуваше.Црното све во аут а и ментално како куров мој беше спремен.Два сета ги изгуби кога не смееше да дозволи брејк,на 4-5.

А Пуиг 3-0 3-3 4-3 4-6 0-1 со брејк.:facepalm: Риске 0-5 и две сет топки спаси,стига 3-5 и имаше 0-40 и изгуби 5 поени по ред.Само за ебење се жениве.

Значи пред некој ден на народњак Цибулкова-Дои ја имав +4.5 на Дои, имаше 5-2 и серва, заврши 5-7 0-6 и ме прееба за 3800. Ај ок тоа, следен ден Карловиќ-Џонсон овер 10.5 прв сет, такоџе на народњак, за 7000, заврши 6-4, нормално Карловиќ направи брејк, најслабиот ритернер во историјата.
Денес Осс фудбалот 3+, 2-0 заврши, ме еба за 7-8 илјади, зашо добивка ми беше 19 000 али Милман дегенот предаде.
Ова све на народњаци, а на главните тикети: Едмунд за 3200, 6-3 водеше изгуби 3-6 3-6, денес 2+ онаа Келн пријателскана, од 3та минута 1-0 и така остана, пред некој ден исто пријателска ме рокна 2+ и така, животот е убав.

Денес уплатив после 2 месеци и прво па ничкум за 1гол.
lost.jpg

Ќе се убијам жими све!!! Играм тикет во живо,влагаат Мареј/Шамашдин лесно,Опелка трет сет од 2-5 7-5 тепа(притоа спаси две меч топки) и последни ги чекам Гомез/Ареваљо +3,5 ,а резултатот беше 5-7 4-2 (0-30 имаа на противнички сервис) и заврши 5-7 4-6!!!!!:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Како е можно бе вака да те спушта проклетиот малер,како?!?!?!?!:popce::popce::uzi::uzi::uzi::uzi:

А прв сет имаа исто 4-3 со брејк омфг. Втор сет на 4-4,тежок аут отсервира Полански,досуди ин будалиот. 4-5 0-30 пак аут,пак ин.Не го измислија за џабе челенџот,ама џабе кога нема сегде.

Кога видов Андерсон 5-2 си кулирав,се враќа Опелка и победува,другите двајца педери супер играа и откога пуштив три чуке немаа.Нова надеж ми дава и после 5 минута нервоза в крај!:notworthy::ROFLMAO:Илјада и една грешка,еднаш топка не префрлија.

Лелеле што направив денеска!!!!! :tapp::tapp::tapp::tapp: Два дена ги зборам Аргентина дека ќе ги плеснат русите и имав намера 50 евра да им ставам +1,5 2,00 беше.Обично јас кога сум сигурен во некој натпревар,паѓам како од заебанција.Се мислев,се мислев и се предомислив.Правам тикет со 50 евра и ги додадов нив 43,5+ прв сет.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: 18-25 завршува.

4 поени пред крај,русите бомба сервираат,префрла топката преку мрежа и им иде на русите на тацна,ја остава Русинот и падна точно на линија!!!!!:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: Сервираат аргентинците после тоа и АС!.Последниот поен се бранат русите,прават акција и јаде блок идиотот.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Илјада и една шанса имаа да земат поен.Секој напад на Аргентија,Русија го блокираше ама све во аут.Еден блок не знаеа како да постават цццц.

Ја синглирам Германија-Полска +,кога гледам вика почната а имаше уште една минута.Со тие пари играм во живо Халис-Тирни 6 гејм Тирни и изеде брејк идиотот,а гејмот пред тоа направи брејк.Од 4-4 4-6 0-4 води идиотот.Трет сет играм трет гејм Халис и изеде брејк,а нормално сите 4 поени што ги доби Тирни тој ги удри во мрежа и аут.

На маратон бет немав еден цент фатено,депозитирам и сакав да ја ставам Аргентина 3,32 сингл,кога гледам мак стејк 1 евро..:facepalm::facepalm:

Све живо и диво влезе што не изиграв или што бев лимитиран,тоа што изиграв паднав и се покосив.:mad:

Последен тикет ми остана Франција 3;0,Кузнецова сет и Мело/Соарес.Најјако е сега Франција да го изгубат третиот сет,а започнаа 2-4.Пред тоа 25-18 25-12. Какво малериште сум папапапа.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
upload_2016-8-12_8-17-58.png

лол реал. Која прокелта екипа бе...а и не беше тоа пенал за Севиља...

uplateno na 1:1 vo vtoriot set koga Mitchel imase 0-40, 3 vrzani brejk topki, posle desetina minuti setot zavrsi 6-1 za Matosevic4.png

uplateno na 6:6 vo prviot set, Giraldo go zema taj brejkot, povede so 3-0 vo vtoriot set i si legnav 5.png

Brazil odbojkarite bea totalno posramoteni od amerikancite.Pred toa i od Meksiko set izgubija.Mameto nivno.

Tesko nesto da napravat so vakva igra,ke se igra kontra niv.

Штета за Хелсинки што не издржа до крај,беше 2:1 до 92'.
20160816_010600.jpg

Шарди губи од тип шо се вика Опелка...О-ПЕЛ-КА. Ама добро овој шупелка е, така да Опелка > Шупелка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom