Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
РЕАЛ ПЕДЕРИ КАКО МОЖЕ ДА МЕ БУТНАТ НА 1.20 БЕ АЛОО

Ренџерс ме заебаа на ливчето. Никад титула со очи да не видат

Ах колку пати ме има турнато Ливерпул и пак ги изиграв.:nerv:

Па играв помали коф на поголема уплата ете како може:tapp:
Дури ни така Реал не ти е корисен освен ако не сакаш парите да си ги изгубиш на него ко шо направи ... 1.20 = ништо, под 1.40 никогаш не пишувај утамица мој совет па сеа ти види си ...

Дај бе луѓе не заебавајте....
Реал имаше 100% Учинок на домашен терен...
Полн ек на борбата за титула....
Барса имаше тежок меч со Виљареал....
Да не не беше случајно за пишење?:helou:
Шо има врска шо коефициентот бил 1.20?
Реал по сите параметри требаше да добие вчера...
Ете се случува и Реал да заеби дома....
Кога ќе се погледнат резултатите ова коло..ќе се заклучи дека во ЧИСТ ЌАР се кладилниците....
Кај и да се пикневме ова коло ќе нагазевме на мина...
Сингл му е мајката,ама треба кеш..
Штета шо го немав овај викенд доволно.....
Сите кои ми беа фаворити со поголем коефициент влегоа освен Прибрам...
Паѓам на Реал вчера...денес на Фенер...:kesa:
И Фенер да не не беше за пишење?
Немаше кај да се бега во вакво лудо коло...:jaj:

Парма, на мајка ви у пичка на сите, да даде Господ да паднете у втора лига!

SUM GO FACAL NA AC MILAAAAAAN OOO FORZAAAAAA SUM STAVAL ZA 200 EURA I ME PADNEL REAL MADRID... kako moze da go prae takov tim na champion oooo MILAN da igral u espanija bi go pobeduval odma sportal jigon. ne znaat da igrat realot :@

Дечко прво ке ти дадам еден буквар , а после тоа и цијанид...знам дека не ме свати али други ке ме сватат :salut:

Аааааа. Ооуоеооасфасгклдаг.. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::zid::zid::zid::angry3::buum:

Епа да ти ебам и среќа и се. Напишав ливче со 7 утакмици, се двоумев дали да уплатам, поминав од пред кладилницата и не го уплатив. У пичку материну, ова само на мене може да ми се деси. Не е некоја голема пара, на 30 уплатени, 1900 беше добивката, ама тоа е ненормална работа. Е, има или кладилниците да се збркаат од мене, или јас од нив. У СКОРО ВРЕМЕ! :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

Sweeting R. - 1
Lisicki S. - 1
Leyton - 1

Luton - 1 (2-2, примија гол во 92.мин)

Forfar - 1
Leyton - 1Х
Shef.Wed - 1Х

Inter - 1

Porto - Spartak M. двојна победа 1 (3.00)
Villareal - Twente 1&3+ (2.85)
Benfica - PSV ГГ (1.70)
Dinamo Kyiv - Braga 1 хендикеп (2.25)

Уплата 100, добивка 3200.

Крв да ви ебам! :nerv:

Нотингем-Ридинг ми мириса на местена. Прво Ридинг рано поведе, па во второ Нотингем прави пресврт за 2-1 (1-1 со пенал), па за 8 минути 2-3. При крај пенал за 3-3 и 90-та Нотингем си дава автогол за 3-4. Само потсетување дека пред ова коло разликата меѓу двата тима на 6-то и 7-мо место беше 3 бода за Ридинг и по серијата од 7-8 натпревари на Нотингем без победа ова беше натпреварот да се биде или не за плеј-оф, а тие го изгубија како шо опишав погоре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom