Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Па затоа се прати на кого му одговара одредена подлога, форма и слично. Е сеа јебига, имало, има и ќе има вакви киксови ко Ферер. Обично ги имам гледано скоро сите играчи што играат по Слемовиве, ама овој Кузњецов го немав гледано до сега да бидам искрен. Не ни се надевав дека Ферер може да заебе работа, без разлика што тревата му е најслаба подлога, ипак топ 10 тенисер е, во второ коло на Слем не испаднал од не знам кога. Али што е тука е, повеќе среќа утре. :D
Aбе освои јуниорски Вимблдон овој Кузњецов, затоа го прескокнав, инаку минус гемови ќе го играв вчера.

Aбе освои јуниорски Вимблдон овој Кузњецов, затоа го прескокнав, инаку минус гемови ќе го играв вчера.
Брат ти се верува дека нон стоп ги мешам него и оној Алекс Кузњецов, двајца се матер да им ебам, едниот Амер другиот Русин. Ама од сеа ќе знам дека овој е Русин. :D

https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1687-9738690-1199

абе монфилс ѓубре едно покварено шо те пишуам кад не сум те гледал никад у мој живот а не оти гледам тенис , глеам еден куп утакмици имало и чекај да пишам една со црвец коефициент да попуне пу сељак , 1 евро уплата

tuhuta8y.jpg

Петкович да ми го лапниш пред татко ти...

Ноле над 33.5 .... А бе ајде не можеше уште у еден сет да издржиш да стигнеш до тајбрејк/7-5... и не можеше у третиов сет да издржиш до крај и да тепаш а ? А бе ајде.

можеше да биде ептен добар ден испадна најлошото можно сценарио, уште од саботата имав еден лист во игра на кој ги чекав Иванович и Медисон Кис да победат и бидејќи двете губеа со 1-0 во сетови веќе го отпишав, гледам денес Кис го предала мечот и останува Иванович за 1400, го добива вториот сет, трет сет метла, ненормална игра на Лисицки, на другиот лист ја фаќам Бушард, Франција да помине и ми остануваат Германија 1 и Шарапова, и нормално Германците како на пазар а не да играат осмина финале, имав претчуство дека една од Германија и Франција нема да помине во регуларните 90 минути туку во продолженија, ама мислев дека тоа ќе биде Франција, ни на крај памет не ми одеше дека Германците нема да можат да го победат факинг Алжир во 90 минути

У спротивно мора да е местена а:facepalm: ?

У спротивно мора да е местена а:facepalm: ?
Не тропај глупости. Ако сакаш некој лајк да собереш кажи нешто паметно. Дибекот Мареј до сеа ништо не освои повреди едно друго пад на форма и дома на трава кај што е најјак ќе мести? Сеуште сум убеден дека добар процент од спортот е на некој начин наместен, ама овде нема логика да мести. Дури и да кажеме дека местел, ќе земел барем сет два да не се брука да губи 3-0 и 6-1. Нонсенс.

Како и да е, сакав да кажам освен ако Гришка не стане број 1 или не освои некои јаки турнири у скоро време, Мареј ќе го сметам за испукана пушка и кладење на него никако.

Не тропај глупости. Ако сакаш некој лајк да собереш кажи нешто паметно. Дибекот Мареј до сеа ништо не освои повреди едно друго пад на форма и дома на трава кај што е најјак ќе мести? Сеуште сум убеден дека добар процент од спортот е на некој начин наместен, ама овде нема логика да мести. Дури и да кажеме дека местел, ќе земел барем сет два да не се брука да губи 3-0 и 6-1. Нонсенс.

Како и да е, сакав да кажам освен ако Гришка не стане број 1 или не освои некои јаки турнири у скоро време, Мареј ќе го сметам за испукана пушка и кладење на него никако.
Нема везе ова со лајк,не се трескај од земја,ја те сфатив дека сакаш да кажеш дека е местена,затоа што сум те приметил,дека увек а паднеш местена е,затоа реков.

Brakjata brajan gi imam igrano 3 pati vo zhivot, 2 pati me butaat

Uplakjam korni, mi fali ushte edna za da sum dobiten, i u posledni 25 minuti nema korma, a domashna ekipa brka rezultat i non stop napagja.

Maka mi e vaka koga nema da dobijam pari ...

А ја на Матје се превртев, демек сигурен беше... Играше со еден копиљ кој уште цица млеко, и успеа да изгуби после добиен прв сет со 6-1. Не го играм веќе, огромен психо е Матје, знае доста да се губи.

рејкјавик па пизда ви материна губете од последните бре ццц немогуче[DOUBLEPOST=1405026789][/DOUBLEPOST]рејкјавик па пизда ви материна губете од последните бре ццц немогуче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom