Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ebati livceto 500 koeficient si napravil , koga ne te saka lopta drugar ,![]()
94та, перфектно изведен слободен на Хофенхајм, одеше право во пајаците со многу голема брзина... И нормално голманот на Херта направи ПАРАДИШТЕ какво што нема да повтори сигурен сум уште еднаш.
.на друго ме утепа Динамо Москва,се залетав ко магаре на зелена трава по коефицентот
,а да ги прашаш умренине Анжи како тепаа и они сами незнаат.Ајде барем на едно фатив 800 колку да се извадим,увек играм едно вакво,за да спасим што може да се спаси од оваа болест.
жими мадињата, гледајте спасете си ја сезоната, европа барајте по 2 сезони, не е се во парите...
Па 3 кола со ред ги бркам со Удинезе, Ливорно и Болоња и на сите 3 нерешено завршија
Добро бе чомаци едни, тиквари, лајнари незнам уште како да ве наречам, толку слаба екипа немам видено! Со Аталанта пред 4 кола знаев дека ќе кикснат и ја избегнав и тогаш изгубија ама на овие последни 3 кола очекував максимум да извадат тие 3 бода од 3 утакмици 
Еве да ти дотурам и масло на огнот, на крајот во 94:31 судијата требаше да свирне пенал за Јуве, а тој свирна крај иако имаше дадено 5 мин продолжение и до крајот требаше да се одиграт уште триесетина секунди...Јувентус 1-1 3+
Од 35 минута 2:0 и така си остана до крајЗа 4000 ми избега само таја
Денес се влезе, нема чоек шо не фати, само овие скапаните уште 1 гол да турнеја барем или пак да примија !