Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Надал хендикеп гемови 1(-4,5) и завршува 4-6,6-2,6-4 т.е 16-12 за Надал вкупно. :D Криво ми е пошо е за еден гем, ама па ја мислев или 2-0 за Надал да ја пишам или минус гемови. Не ќе беше лошо уште некоја иљадарка во џеб. Сепак не смеам да се жалам последниве десетина дена.
3 пати имаше Раонич предност за да биде 4-4 во третиот сет.

ПРЕКУ КУР СО ОВИЕ ЛЕВЕРКУЗЕН!!! Дај боже сите да изпорцркате мамето ваше!!! не може да тепаат едни ебени брауншваиг!!! кај и да идете да ви се сруши авионот,да ви експлодира автобусот!! СИТЕ ДО ЕДЕН СИТЕ НОЗЕ ДА ГИ ИСКРШИТЕ,ПЕШКИ ДА НЕ МОЖЕТЕ ДА ИДЕТЕ!!! КЛУБОТ ДА ВИ СЕ РАСПАДНЕ,ПАРИ ЗА ЛЕБ ДА НЕМАТЕ МАМИЧЕТО ВАШЕ!!! НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ЕЈ!!! :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Челзи,Челзи:гомце:...да му ебам матер да му ебам....
Одете отепајте се дрва едни,ја ебавте титулата со најслабите екипи во лигата,мршшшшшшшшшшшш.....:mad:

На Челзи да им ебам жените а Тери да гледа . А Мзт да не види подобар играч у свои редови од Гечевски повеќе ... цркнете .

МЗТ тешки местачи сте!!!:mad:

Фино лепо си ја наместија МЗТ, некој убо си се нагости, 3.70 за Раднички :свиркам:

tanera9e.jpg
не бе не проклет чоек сум

Sent from my iPhone using Tapatalk

Стативата од Хазард да влезеше и свадба... Ама кога не сака, не сака :mad:

Attachments

• IMG_20140403_112207.jpg
    IMG_20140403_112207.jpg
    634,7 KB · Прегледи: 41
Значи овие Базел цело време како против мене да играат,мамата нивна хоштаплерска,да ви падни Јувентус во полуфинале и да ве изгази ѓубриња едни...
Ги чекам со Челзи за 3500(губат 1-0 на полувреме)и на крај чудесно(односно наместено):icon_mrgr:ја вртат и сензационално победуваат со 2-1 среде Лондон...
Ги чекам да победат со најслабиот тим во групата(Стеауа)на гол не шутнаа цела утакмица,одвај некако нерешено заврши..како да ми гледаа во ливчето дека само нив ги чекам....
Ги чекам на две ливчиња со Салзбург,губат 1-0 на полувреме,и имаат играч помалку и победија.....:гик:
И вчера,0-2 ја имам,цело време 2-0 резултат и мораше 90 минута да давате гол,да ми кините нерви,не ми е криво за парите(малку беа 800 денари чекав)да дадеа гол порано ок,2-0 беше на полувреме,ама вака, стварно претереано е....
Уште еднаш играње за/против Базел никако.....(баук екипа ми се)....

Федерер иди бе легни на некоја парцела на гробишта , пензионерче едно швајцарско .
Факинг "средното име ми е губам сетови по 6-1 без проблем" Кукушкин од факинг Казахстан му игра в среде Швајцарија и не може 9 гема разлика да го тепа :cuc:
Нормално , таман можеше да го земе 6-1 последниот сет , ама на 3-0 во гемови испосра 3-4 брејк топки . Сепак , ГОЛЕМА СИЛА е на спротивната страна од мрежата . ете може да видите и на сликата подолу .
Mikhail+Kukushkin+St+Petersburg+Open+2010+j1rO-lw_Dopl.jpg

И нормално за еден гем ќе те падне . ВО СРЕДЕ ШВАЈЦАРИЈА !!!

ПЕНЗИОНЕР !!! Ела у мк грујо ќе те пушти на бања бесплатно , тој ишијасот да ти се среди !!!
Ма финале да не видиш на слем , не пак титула . И да бог да Надал да те помине во слемови , и да те копка до крај на живот тоа ( а знам дека ќе те копка дека доста пати плачеше кога губеше во финалиња ко детенце без лижавче ) .

10178384_303404136473753_43204422_n.jpg

И како да игра после човек?:(
Да ти ебам и кладилница и се,се е против нас,и судии и голмани(тогаш ќе се повамират) и напаѓачите тогаш ќе најдат се да испромашат, се у курац ....(како да ми гледаат во ливчињата шо играм и за инает играат против мене)....:sick:
Па не е нормално ова бе,судијата(кретенот)свири пенал за Војводина во 90 минута,фаулот беше најмалку пола метро надвор од 16-сетник....
4,5 чисти шанси имаа Војводина не дадоа гол,немаше да ми е криво,ама вака....па срамота е ова бе,да ти ебам лигата скапана да ти ебам,секоја будала зеде свирче.....
Судија бел ден да не видиш ѓубре едно,да цркниш слепец еден,....се најлошо да те најди,парите шо ги зеде денес за судењето последни да ти бидат,за леб да немаш кретену еден....
Нека си еби мајката и комар и се,не вреди едноставно не вреди....:facepalm:
П.С.
Видете и сами....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom