Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Па и поништен гол на Свонси.
Но, затоа, кога ти треба 0-2 гола, екипа се брани цели 20 минути со 2 играча мање, и у 3-та минута од судиско прима гол, најверојатно од офсајд.
(y)

phjjtse.jpg

Последно уредено:
here's me again...

- Поништен гол на Арсенал, регуларен, нормално, ја GG во живо ја имам пуштено. Од 12-та минута ми требаше гол на Арсенал.
- Парма-Наполи, GG, Запата прв стигнува до топка, голманот го собира, Запата добива жолт за симулирање место пенал.
- Сент Етјен-Ница, GG3+, и онака, ладно, шанси зицери, Ница дава гол, и си викаш ај барем нека не даде Сент Етјен гол, па да не ми биде криво, сум промашил за многу.
Фиу, пеналче за Сент Етјен во 90-та, таман за сите зицери и стативи да ти биде криво.
- Галата-Фенербахче, 2-3 гола, нормално 1-0.

Ја па се чудам зашто ми постелаат црвен тепих пред кладилница.

Valenciennes 1 - 2 Lyon
87'
Waris M. (Promašen penal)
Греота сум бе, греота. За жалење.
10178407_851318391561940_826905570_n.jpg

1625686_10201823943262038_1582910960615703432_n.jpg

94та, перфектно изведен слободен на Хофенхајм, одеше право во пајаците со многу голема брзина... И нормално голманот на Херта направи ПАРАДИШТЕ какво што нема да повтори сигурен сум уште еднаш.

1625686_10201823943262038_1582910960615703432_n.jpg

94та, перфектно изведен слободен на Хофенхајм, одеше право во пајаците со многу голема брзина... И нормално голманот на Херта направи ПАРАДИШТЕ какво што нема да повтори сигурен сум уште еднаш.
ebati livceto 500 koeficient si napravil , koga ne te saka lopta drugar , (n)

Нема спас од ова,и по некое непишано правило колку повеќе го јадеш
,те фаќа инат и уште повеќе тонеш.На едно на заебанција пуштив 12 утакмици,арно ама гнасите Базел ми зедоа 100е од џеб,а нив им треба за титула,а на Тун за ништо и онака ладно си изиграа 0-0:facepalm:.на друго ме утепа Динамо Москва,се залетав ко магаре на зелена трава по коефицентот:tapp:,а да ги прашаш умренине Анжи како тепаа и они сами незнаат.Ајде барем на едно фатив 800 колку да се извадим,увек играм едно вакво,за да спасим што може да се спаси од оваа болест.

Вчера на едно Шкендија, па да ви се испосерам и на пари и на се шо имате кога губите од ЧКЉ екипи ! Па уште ќе се бореле за европа :facepalm: жими мадињата, гледајте спасете си ја сезоната, европа барајте по 2 сезони, не е се во парите...

На друго ливче Интер o_O Па 3 кола со ред ги бркам со Удинезе, Ливорно и Болоња и на сите 3 нерешено завршија :cenzura: Добро бе чомаци едни, тиквари, лајнари незнам уште како да ве наречам, толку слаба екипа немам видено! Со Аталанта пред 4 кола знаев дека ќе кикснат и ја избегнав и тогаш изгубија ама на овие последни 3 кола очекував максимум да извадат тие 3 бода од 3 утакмици :facepalm:

Арсенал - Евертон - ГГ
Уште повеќе да ми буде мака, поништен чист гол на крај на Саного!

Јувентус 1-1 3+ :mad:
Од 35 минута 2:0 и така си остана до крај :notworthy: За 4000 ми избега само таја :гомце:

Денес се влезе, нема чоек шо не фати, само овие скапаните уште 1 гол да турнеја барем или пак да примија !

Јувентус 1-1 3+ :mad:
Од 35 минута 2:0 и така си остана до крај :notworthy: За 4000 ми избега само таја :гомце:

Денес се влезе, нема чоек шо не фати, само овие скапаните уште 1 гол да турнеја барем или пак да примија !
Еве да ти дотурам и масло на огнот, на крајот во 94:31 судијата требаше да свирне пенал за Јуве, а тој свирна крај иако имаше дадено 5 мин продолжение и до крајот требаше да се одиграт уште триесетина секунди...

Фаќам Милан 2&2-3, Билбао исто, Сандрленд 3+, утнувам Бенфика х-1. Демек уморни биле, па првото полувреме ке го играле резервирано.
Сосема обратно, ги утепаа првото, второто пимплаа.

Денес пуштам Хазард дава гол и Челси победува 4 коефициент, заедно со помалку од 6 измени на Борусија.

Хазард се повредува во 18-та минута.

Ол хеил д кинг...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom