Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Е уште ова не ми се има случено :tapp:
Седам со тикетот отворен, стилото во рака, резултати пуштени и ја чекам Германија да заврши да си ја заокружам...
И 92мин 4:4 прај Шведска, па дали не можевте уште 1 мин да издржите се по најмило да ви ебам !!! :mad::mad::mad:
Абе 4:0 водевте и 4:4 ви напраја отепајте се !!! И тоа до 60мин беше 4:0 :eek:

ДА ВИ СЕ ПРЕВРЌА ХИТЛЕР ВО ГРОБОТ !!! :mad:

ШВАБИ УМРЕНИ . Да се роди нов Хитлер , ама анти германец да ве запали сите.... Пу Јаз'к , Арам да ви е.... од 4-0 4-4 .... Lol Wtf Rofl....

Таман се спремав да постирам,да испокарам се по список на Швабите,ко гледам Франција закуцала гол против Шпанија.....:D
Така да џабе плачењето....нема смисла кога две ме ебаа на ливче...:notworthy:

Таман се спремав да одам да си ја поставам јамката за бесење поради умрените Гемранци..гледам Протугалија на 1.10 1-1 дома со Северна Ирска:pos:..ова е веќе трагикомедии

тоа е тоа . знам дека во Уругвајската селекција нешто смрди , сакаат изледа да го избркаат тренерот и не играат како што треба , и пак ги пишам x2 , за некој смрден 1.45 коефициент , а знам дека Белгија и Хрватска ќе тепаат (1.30 до 1.35 квоти) ама не ги играм нив.

тоа е тоа . знам дека во Уругвајската селекција нешто смрди , сакаат изледа да го избркаат тренерот и не играат како што треба , и пак ги пишам x2 , за некој смрден 1.45 коефициент , а знам дека Белгија и Хрватска ќе тепаат (1.30 до 1.35 квоти) ама не ги играм нив.

Играат во Ла Паз, тоа е градот во Боливија што е на најголема надморска висина, тешко им е на некои да дишат, не можат да играат со фул капацитет, сеа гледам еден новинар пишал, прошлиот пат кога Уругвај играл во Ла Паз дошле 2 недели пред натпреварот за да се акумулираат на климата и пак не успеале да победат :pos:

Играат во Ла Паз, тоа е градот во Боливија што е на најголема надморска висина, тешко им е на некои да дишат, не можат да играат со фул капацитет, сеа гледам еден новинар пишал, прошлиот пат кога Уругвај играл во Ла Паз дошле 2 недели пред натпреварот за да се акумулираат на климата и пак не успеале да победат :pos:

Абе знам дека е борба за кислород таму :pos: Ама Боливија не успеа пред 4 дена еден десеткуван Перу да победи , па затоа си помислив ајде , ќе напраат нешто Форлан, Суарез и кавани . И башка една од омилените селекции ми се Уругвај моментално , ама се плашам да не влегоа во некој филм :cautious:

^Same.Буквално исто размислував.

Мадерфакинг Уругвај на Х2 дупла шанса :@ :@ :@

Значи колку сум глуп не ми се верува :facepalm:.Влагам у кладилница пишувм Давиденко 21.5+,Ебден 21.5+,Беранкис 21.5+ и за 100че 663 излегува и викам ај нека биде 700 и го стављам Монфис и овој мизерниот изгуби ццц :mad:

^Да се надоврзам на муабетот погоре, пред некоја година Аргентина загуби убедливо на гости во Боливија. Никакви дупли шанси кога игра Боливија дома, објаснето е погоре зошто.

ОН
Чекав Шпанија да даде гол 1&2-3, наместо тоа ме поздрави Шведска а после и Жиру. Ама си играм по 30 ден, на голем коеф. Ако влезе арно, ако не без нервози.

Прв пат губам пари (1000 денари ми беше добивка) а за тоа не ми е до толку криво. Можете да погодите која ме бутна ... Македонија, ама ако.:)

Тери реденка да им прави на жениве на сите шо настапија денеска за Англија.
Посебно на Хоџсон жена/ќерка.....го вади Руни го става Чембрлејн. Измена на векот:cuc::cuc:

Тери реденка да им прави на жениве на сите шо настапија денеска за Англија.
Посебно на Хоџсон жена/ќерка.....го вади Руни го става Чембрлејн. Измена на векот:cuc::cuc:
зашо бе не ја покри...ја ја покрив за Х, извајв 500

зашо бе не ја покри...ја ја покрив за Х, извајв 500
Нејќев само X да ја покривам и овака ја оставив.
У 4 кола поминати од квалификацииве како ираат репрезентацииве, 4 пати паѓам на една, сите живци си ги искинав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom