Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
^ Се истурија од шанси, еднаш не шутнаа асално...
Ебаму племето глупо.

ООООО менхенгладбах, гробот да ви го ебем!!!

Е значи како се нервирам шо не можам да фатам то е чудо едно. Како не вплеткаа кладилнициве во таа нивната мрежа на милион игри во билтенот, очите само ти шараат, ефтина уплата, фб-страни со “сигурни типови“, форумов тука со најјаките сигурна-е-сега-ми-ја-кажаја-пробајте-на-ситно-имаат-соработка типови И НИШТО, ЗНАЧИ НИШТО!!!! УПМ ВЕЌЕ :mad: Англија чемпионшип како по обичај се истураат голови во последните минути ама таму каде што тебе ти треба 3+ нормално не паѓа гол (саутемптон). Вчера Марсеј?!!??!, Пред недела Интер, пред тоа некој друг, трет....шо да игра човек, како да фати?!?!? Пробав различни типови, па на голови, па таман пробав ГГ2 и ГГ2 на холандија 2 одма почнаа НГ да влегуваат. Пиши ја 0-2 гола 3-2 ќе заврши. Пиши ја 3+, 1-0 ќе заврши. Пиши ја ГГ3+, обавезно едниве добиваат црвен и автоматски после далеку помали се шансите да дадат гол....

Секогаш велам Чемпионшип НИКАКО и пак и пак и пак ги играм :mad:
За џабе ја фатив Сандерленд кец со 3.35 кога ВЕСТ ХЕМ неможи да победи :tapp:

вест хем ... в ПИ*КА ! матер вам јебем чеканска . да скапате во таа лига , за 5 дена втор пат нерешено со аутсајдер. па се праам паметен , ни баерн ни челзи не го играм за идиотиве да ги ставам.

само едно ќе кажам ... јебем ти фудбал посран наместен.

порто за титуал се бори 1.10 на нет е , 1.25 ќе го ставиш во кладилница , губи од тим шо за К не му требаат бодови.

палермо - рома гг ја играм , коеф минимален бре, 1.60 , во 2ра минута 0-1 за рома , тоа е конечен резултат !

веќе фудбал не ТИПУВАМ , може само некоја 3 за 3 ако видам да ставам на ливче.

Не бе нема леб од ова ПОРТОО ЗА ТИТУЛА СЕ БОРИ ГУБИ ОД АКАДЕМИКА ДОМА АПЛАА МЕСТЕНА !!!

ја немав пишано,ама да потсетам дека порто ја тепа бенфика на гостински терен минатата недела во борба за првото место.....бенфика игра утре и има коеф 1.5 !

ВАЛЕНСИЕНННННННННННННННН МАМИЦАТААААААААААААААААА :mad:

Фаќам:
Гвадалахара-Депортиво 2
Астон вила-Фулам 1
Сандерленд-Ливерпул 1Х
Ридинг-Лестер win 1
СОсиедад-Сарагоса 1
Алоа-Ист Стирлинг 1

И последната утакмицааа ми беше Валенсиен-Сент Етјен win 1

Севкупен коефициент беше над 30...
Ако завршеше нерешено Валенсиен, ќе беше негде накај 20....

И и и и и и и и се случи единствената опција што не требаше.
ИЗлегов од дома кога беше 0-0 во 70-та минута.
Веќе ги прославив парите :facepalm:
Даваат гол за 1-0 во 70-та и на крај изгубија 1-2 :mad:

Ти ебам малерот да ти ебам :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom