Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Почист пенал здравје а и тој циганот што го напраи веќе имаше жут . Ја ги пуштив сингл на 2000 и се надевам дека ќе ја вртат . Овие Пакос појма немаат ама ете водат , фудбал :mad:

ако се договорат да го купат натпреварот,пошто требаше да изедначат во првото ако сакаа нешто поконкретно......цело време се игра пред 16стерец,овие пакос како некој дечиња личат во споредба со играчите на бенфика,арно ама гостите слабо го загрозија голот :tapp:

Во петок
Штудград за 53800
Сабота
Дортмунд за 3800
Тотенхем за 4600
Порто за 5400
Недела
Сити за 7550
Среќа шо го фана Хал 1500 па си ги врна 400 ден за уплатата на овие скапаниците :pos:

Во петок
Штудград за 53800
Сабота
Дортмунд за 3800
Тотенхем за 4600
Порто за 5400
Недела
Сити за 7550
Среќа шо го фана Хал 1500 па си ги врна 400 ден за уплатата на овие скапаниците :pos:
жити све што имаш одиграно па за толкави суми да те заебале само по една

жити све што имаш одиграно па за толкави суми да те заебале само по една
На оноа првото имаше 14 утакмици со 100 ден уплата
а на другите 8-10 утакмици од фаворитите од секоја лига ставам, а они кои се посигурни ги играам комбинирано и на голови.

Аман бе Виљареал :tapp:

Сегунда вгодина сегунда за овие тркала. На Борха децата на најголемио душман да му личат.

Саманта факинг Штосур...
Грдосија една,да ти се помочам во тие наочарите за скијање шо ги носиш:D
Гнаса една.....
Два пати прај брејк во третиот сет,и одма нареден гем го губи...:tapp:
Во тај брејк иста приказна,зема два поена на сервис на Петрова и ги губи своите сервиси....
Гнаса една грда,никогаш титула да не видиш....
Абе и јас,верба во жени,па уште и тенисерки....:pos:

Шо би рекол Томасино, тешка работа е да те затара малер !!!
Ова недела - К А Т А С Т Р О Ф А
Какви само тикети ми избегаја лелеле на сите по една, косата да ти се крени !!!
Од ко ме падна Апоел - Лион !! ЧИТАЈ ме падна го имав клаено Лион да оди понатаму и го чекав последен 20 дена го чекав и ме падна 1.30 квота !!! :eek: :mad: Па од тогаш се тргна надолу...
После то ме падна Орландо - Шарлот 1 квота 1.20 :mad:
После то ме падна тенис Гасќе - Рамос 1 исто квота 1.20 :mad:
Вчера ги чекам последни Осасуна - Билбао 2-4 гола (влезе) и Лацио 1 и ме паднаја мајмуните :mad: од клошарите Болоња изгубија, шлаг на тортата ми беше Лацио... :tapp:
Денес само Камбур - Агов 1-1&3+ го имам 0:0 прво почнува второто одма 46 мин гол :tapp: КАДЕ БЕ АЛООО :mad:
Шо ќе беше ова малер незнам :confused:
Ако продолжи црната серијата ќе одам на бајач :D

Само моите 1-1, отидоа 8 иљадарки за 30 уплата o_O

Ама ако, им ебавме матер на чамугине од Њукасл!

добро бе , има ли господ ?
вчера ме здробија , денес одам на :

baern - basel 1hen
davidenko - belluci (+3.5) 2
hampton - radwanska +17.5

за 1000 денари , 100 евра.

во 7 напишаа говното украинско давиденко предал , ајде преполовена добивка на 50 евра. а 100 посто излегуваше . преглуп е давиденко да тепа убедливо.

ја гледам хемптон , страшен американски талент , и зема сет на радванска , излезе утакмицата +17.5 , викам шо сакат нека праат 3 сет. пуштам пред малко предала !!!!!!!!!!! и говната од копачка нормално 1 коефициент го сметаат и ова. :eek:

и сега баерн води 1-0 , напаѓа цело време и ако излезе за 1070 , ќе зеам 1700 , место 100 евра .

ШТО СЕ СЛУЧУВА БЕ ? каде отиде светов ? не можеш пари на сето знаење и умеење да земеш . дај нека ме заебе Баерн , у пм !!!!!!

Ливерпул-Евертон 0-2
Толку, се откажувам. И давам рака на кладилницата, боље е од мене.

Ридинг бееееееееее на сите 5 ливчина ме турна ридинг.........
Најголемото ливче беше 1380 денари, најмалото ливче 350 денари..... алал да ти е сите можни комбинации ги направив и ги погодив сите освен Ридинг!!!! :mad:
Интер ги фаќам на 3 ливчина по X-1,ова закоченава само 2ка ја мавнав!!

Три поста над мене

Брат, сериозен ти?
Сакаш да ги изгубиш тие 1000 ден место да си 700 ден ќар?

он-Ридинг ''сигурнатa'' :tapp:

Не можам да мрдам една недела, секој ден 6-7 дена во низа, само една ме паѓа.

Сабота : Покрај цело лифче со тениси, за околу 2500 денари добивка, ја пишав и Партизан (1,17), 0-0 заврши.
Недела : Мелцер, изгуби од некој тип шо прв пат го слушам, највероватно беше наместена, Мелцер не ни одеше по топчето. За 1240 денари.
Понеделник : Фиш, изгуби од Ебден, немам коментар. За 850 денари.
Вторник : Оклахома - Бостон (1,22), покрај сите тениски мечеви, со поголеми коефициенти, имав и еден контра натпревар како и 3 утакмици на гемови... сите ги фатив, но последната и " најлесната " ме падна за 1200.

Катастрофа.

Berdych :tapp:
Не е можно шо ми се случува, 10тина дена негде со ред по една ме паѓа :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom