Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Бундес Лига Шваби Гнасни... Мамицата ваша.... шалке и леверкузен и хофенхајм.. на повеќе ливчиња по 1...Арам да им е.. Лајна невоспитани

Абе како можев да ги изберам сите утакмици кај шо паднаја црвени картони ебате баксузот. КПР Т1 2+, водат, добиваат црвен, примаат 2. Бристол ГГ3+, два црвени :tapp:

Шалке 1 за 4к, КПР х-1 за 40к и систем каде што било која од Лидс или Хадерсфилд да искочеше ГГ3+ ќе фатев 20к а со двете 80к

Да ти ебам среќата

Секој втор денес ја имаше Шалке, не зафркнаа кладилниците денес. :tapp:

Ме бие страшен малер последнава недела и пол. цело време на една паѓам.
Панатинаикос грди, гнасни грчки копилиња, абе не да банкротирате, абе од картана да ве снема.

баерн бе баерн бе баерн бееееееееееее...

Баерн , никад ништо да не освојат да даде Господ ,сите клетви што постојат , сите да даде Господ да се исполнат. Значи само една од 8 утакмици што убави пари ќе си земев , они ме паднаа.... :mad:

Спортинг :mad::mad::mad:
Знаев дека ќе зезнат мамето нивно !!! Кога ги пишев сумливи ми беа оти овие гнасите Гил Висенте минатото коло Порто ги тепаја 3:1

Секој втор денес ја имаше Шалке, не зафркнаа кладилниците денес. :tapp:
Ве зафркнаја тоа што ставија 1.70 коеф. за Шалке, кој според формата и табелата беше преголем, реално. И сите се полакомија, го играја, кој 1, кој Т12+, 3+....и ништо не влезе. Пазете се од такви стапици. еве јас на пример си ја изиграв Штутгарт дава 2 гола (3.55) после 4 порази беше многу веројатно дека конечно нема да изгубат.

Ренџерс
My-Morocco.org-bravo.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom