Попладневна дремка?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
летоска не спијам преку ден, ама кога одам во школо секој ден спијам кога сум прва смена.....

после ручек ако неам испланирано нешо..... 100% спијам, без разлика дали ноќта сум спиел 5 или 15 саати :o)

Викаат дека е штетно па ретко практикувам да спијам попладне

Пак почнав од денеска да практикувам :helou:

моментално ме фаќа...и никако неможам да и одолеам...дефинитивно отидов да спијам не ја бива :D

Порано повеке спиев ке станев у 7 и неможев да не отспијам.Сега последниве 2години поретко.Може да се деси еднаш неделно и тоа не повеке од саат време порано потонував по 3 сати сум спиел

Сега само што станав од спиење и отварам форум:Попладневна дремка?:pos:
Не практикувам често вакво нешто, освен во екстремни случаи како пример денес, зошто ноќеска спиев само 2 саата:jaj:

Гледам да преспиам попладнето затоа што навечер одвај издржувам. Не дека и да се наспиам одвај ќе издржам ама ипак. Ептен сум спанка, ептен.:(

а претпладневна, сте слушнале?

мене ми се деси денеска...станав во 6...завршив некои работи низ град, дојдов дома накај 9...и спиев до 12:toe:

ако сум рано станата и ако немам што да правам во текот на денот сигурно ќе легнам да спијам. али ја кога ќе легнам немам осет за доста...така да се трудам да не спијам пошто од спиење нема спомени:pipi:

Па кога сум прва смена на школо, обавезно кога ќе си дојдам спијам, и тоа спијам по 4-5 саати. Се случува и преку викенд, кога ми е досадно, да легнам да преспијам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom