Пописот 2011 и верска припадност

• Креатор на темата Креатор на темата Атеист
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе се изјасните за својата вероисповед

• Да

Гласови: 110 85,9%
  • Не

Гласови: 18 14,1%

• Вкупно гласачи
    128
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви ибам,многу неверници имало по ова форумов..кој у цртки верува,кој у будизам,кој у конфучианизам.. а народов немал леб да јаде
WTF?!?

Демек, православието е за сиромави, а будизмот за богатуни, а?

јас ќе ги приберам само ако доаѓаат со200 грама Браво кафе со наградна игра..
јас не сум социјализиран,не должам никому пари,....кој ќе ми плати мене трошците за тоа што некој ми ги извалкал прекривачите на креветот,изубеното време за некој со 8-мо одд ми иди дома да ми прави посис...дали има канзени пенали за тоа ако неко непознат примам дома??

Цитро, оди тролај за Скопје 2014. Таму не се бараат кој знае какви квалификации...

На таа тема доволна е крива линија на електроенцефалограмот...:icon_lol:
А на оваа...well...доволно е незнаењето, издигнато во некаков култ и троа лицемерие со што се добива финалниот продукт, религиозна-конфесионална припадност...
--- надополнето: Oct 5, 2011 3:14 PM ---
WTF?!?

Демек, православието е за сиромави, а будизмот за богатуни, а?

Имајќи ја таа крајно незгодна околност во непосредниот хабитат да виреат хомо сапиенси со сличен “софтвер“ како членот кој си го цитирал, би рекол дека членот сакаше да каже дека рајата е “збесната“...“аздисана“... има и од пиле млеко и затоа забегува во секти,нововерци и атеисти...

Хахахахах, мене сега едната од двете ми се развика..., зошто не сум ја пуштала во станот. И велам не е мој станот немам никакви документи за него и неможам да ве пуштам, тоа моите газди ќе дојдат да го пријават. И почна да вика ова нешто бла бла и јас и кажав добро, фала пријатно. :D :D :D

јас ќе ги приберам само ако доаѓаат со200 грама Браво кафе со наградна игра..
јас не сум социјализиран,не должам никому пари,....кој ќе ми плати мене трошците за тоа што некој ми ги извалкал прекривачите на креветот,изубеното време за некој со 8-мо одд ми иди дома да ми прави посис...дали има канзени пенали за тоа ако неко непознат примам дома??

Aбе ај..извалкани прекривачи,ти дише воздух лично твоја сопственост у твој стан, ќе ти попушти еден федер од креветот.. Русо изикнал: Назад кон природата !(y)

Моментално се кај мене дома, по се изгледа ќе ме пишат муслиман...

Одам да се бунам!
--- надополнето: Oct 5, 2011 4:11 PM ---
Еее, шупачка работа, како ме саботираат. Одам во дневна, ми викаат веќе ме попишале, им викам да сменат вероисповест, мајка ми со зелена насмевка ми вика ајде готово е спакувани се документите веќе а јас го гледам листот на маса, земам чкртам муслиман, пишувам атеист и овој попишувачот ми вика не смеело да се чркта и листот е сега неважечки.

Педери...

Кренете го гласот, не бидете безвучни оФци во стадото. Гордо кажете “Бееееее!“
Шала на страна, на мислење сум да се пишам Секуларен Хуманист. Најмногу се препознавам во тоа.

Aбе ај..извалкани прекривачи,ти дише воздух лично твоја сопственост у твој стан, ќе ти попушти еден федер од креветот.. Русо изикнал: Назад кон природата !(y)
е па како....
што јас ќе добијам кога за нив морам да тошам струја(кога јас не трошам за мене лично),плин за кафе да им варам,па псоле да ми чадат предината од цигари што пушат..па после тоа треба ариле прашок(по што тој наубаво пери од сите),за на крај од месец кога доаѓаат сметките тоа не може да се докажи..епанека дојдат и на маса да остават 500 денари ден-губа па ќе им сервирам и лична карта и пасош

Моментално се кај мене дома, по се изгледа ќе ме пишат муслиман...

Одам да се бунам!
--- надополнето: Oct 5, 2011 4:11 PM ---
Еее, шупачка работа, како ме саботираат. Одам во дневна, ми викаат веќе ме попишале, им викам да сменат вероисповест, мајка ми со зелена насмевка ми вика ајде готово е спакувани се документите веќе а јас го гледам листот на маса, земам чкртам муслиман, пишувам атеист и овој попишувачот ми вика не смеело да се чркта и листот е сега неважечки.

Педери...
Ако е ова вистина, ти си ми херој на денот, мајке ми!

...земам чкртам муслиман, пишувам атеист и овој попишувачот ми вика не смеело да се чркта и листот е сега неважечки.
Педери...
Неважечки? Па ова како гласање да е...

До тие што се попишале: се потпишуваш некаде дека си се попишал?

... земам чкртам муслиман, пишувам атеист и овој попишувачот ми вика не смеело да се чркта и листот е сега неважечки.

Педери...
Cool story bro. И кај мене го пречкртаа па го поправија, требаше само да се потпишам до графата дека со моја дозвола е преправено.

Ако е ова вистина, ти си ми херој на денот, мајке ми!
Вистина е мајке ми! :)
Неважечки? Па ова како гласање да е...

До тие што се попишале: се потпишуваш некаде дека си се попишал?
Така ми рекоа, сега треба мене отпочеток. Башка полнолетен сум а родителите ме попишале, и тоа не знам дали е законски.

И да, на крај на листот се потпишуваш.
--- надополнето: Oct 5, 2011 4:22 PM ---
Cool story bro. И кај мене го пречкртаа па го поправија, требаше само да се потпишам до графата дека со моја дозвола е преправено.
Hmm, be right back...
--- надополнето: Oct 5, 2011 4:23 PM ---
Нц, неможело така wernstorm. Може само да се пречкрта линија преку зборчето, а не јас, цело го испочкртав :D

Само не им давајте со молиФ да ве... И обавезно на крај погледнете барем лични податоци (име презиме, мб) и (пошто темата е таква) вера или атеизам.
Не дајте да вас манипулишу људи који ову државу регулишу
Нц, неможело така wernstorm. Може само да се пречкрта линија преку зборчето, а не јас, цело го испочкртав :D
добро си постапил. Ако си бил присутен во куќата, ем полнолетен, треба самиот да си кажеш што си и како си.

Не дајте да вас манипулишу људи који ову државу регулишу
добро си постапил. Ако си бил присутен во куќата, ем полнолетен, треба самиот да си кажеш што си и како си.
Да да, ме пишаа како што треба на новиот лист. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom