Пописот 2011 и верска припадност

• Креатор на темата Креатор на темата Атеист
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе се изјасните за својата вероисповед

• Да

Гласови: 110 85,9%
  • Не

Гласови: 18 14,1%

• Вкупно гласачи
    128
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе стварно то саат време дремат?
Овие двете што беа кај нас дома (тројца сме) утепаа 3 и кусур саати. Пола од времето се убедуваа што у ствари значи ова или она прашање. Особено им беше спорна разликата помеѓу „официјална“ и „тековна“ адреса на живеење.

Најмногу се забављав со „странски јазици кои ги зборувате“, пошто ко им кажав после англиски дека го владеам и БСХЦ (босански-српски-хрватски-црногорски) почнаа ептен да се потат, пошто неќев да „одберам само еден од нив“ ко што викаа. На крај се согласивме околу формулацијата „Екс-Ју“ и тоа транскрибирана токму така. ...има да попијат казна - гарант!

+ нешто што мислам дека е ептен не фер, ми раскажаа попишувачкиве за сите у мој влез кој што и како се изјаснил. На пример, типот над мене по националност се пишал „антички македонец“, комшиката од карши попишала ќерка, а пишала дека никогаш не родила, а тој на приземје бил многу филозоф и ептен ги изгњавил со неговата кариера како воено лице.... мислам, ееееј! Господ знае што испораскажале за мене o_O

Треба некој фино да им ебе матер едно пар години у затвор на тоа оговарачите...

+ нешто што мислам дека е ептен не фер, ми раскажаа попишувачкиве за сите у мој влез кој што и како се изјаснил. На пример, типот над мене по националност се пишал „антички македонец“, комшиката од карши попишала ќерка, а пишала дека никогаш не родила, а тој на приземје бил многу филозоф и ептен ги изгњавил со неговата кариера како воено лице.... мислам, ееееј! Господ знае што испораскажале за мене o_O

Фала на информацијава колега форумски, да знам што да им кажам јас кога ќе дојдат кај мене, и ако и на нив случајно им падне на памет на трубат што и како за мене!
И според мене, треба да ги пријавиш за тоа! Да знаат на врвот што се дешава со луѓето на терен. Со кое право е тоа давање на лични информации?!

Овие двете што беа кај нас дома (тројца сме) утепаа 3 и кусур саати. Пола од времето се убедуваа што у ствари значи ова или она прашање. Особено им беше спорна разликата помеѓу „официјална“ и „тековна“ адреса на живеење.

Најмногу се забављав со „странски јазици кои ги зборувате“, пошто ко им кажав после англиски дека го владеам и БСХЦ (босански-српски-хрватски-црногорски) почнаа ептен да се потат, пошто неќев да „одберам само еден од нив“ ко што викаа. На крај се согласивме околу формулацијата „Екс-Ју“ и тоа транскрибирана токму така. ...има да попијат казна - гарант!

Еј ова со античкиов македонец ме потсети, да кажам на еден близок пријател то му се десило кога му дошле на попис. Кај графата националност рекол пиши Јужен Словен, и типов му одговорил парафразирам : за твое добро поарно остај празно, или бар пиши антички македонец ако нејкеш македонец само, да не некој прочита и да си имаш после проблеми:tapp:

Дај бе, другари, кажете како сте се упишале... макар и л'жга да е, шо!

Ви ибам,многу неверници имало по ова форумов..кој у цртки верува,кој у будизам,кој у конфучианизам.. а народов немал леб да јаде

Кај мене уште недошле, ме чуваат изгледа за на крај, како десертче! :)

Сега се слушнав со моите дома, не дошле уште да не попишат. Татко ми ми кажа дека ќе не напишел Марсовци :), на човекот на стари години му дојде паметот. Има надеж за него. :D

Ви ибам,многу неверници имало по ова форумов..кој у цртки верува,кој у будизам,кој у конфучианизам.. а народов немал леб да јаде

Викаш убаво викаше Гарфилд на времето?
Само Бог и ВМРО за овој народ :icon_lol:

Цитро, оди тролај за Скопје 2014. Таму не се бараат кој знае какви квалификации...

Еми Буда не јадел со години, Конфучие вели не си ги простирај нозете вон чергата, а има и такви кои баш ги боли мандалото за религија, вера-невера-мара-ката или суза,националност и народност ,а народот каков леб јаде не сакаш да знаеш.
Ако е тамам муабетов, од кога ќе влезат во зграда ќе им треба 3 дена до мене да стигнат :D
--- надополнето: Oct 5, 2011 2:30 PM ---
Викаш убаво викаше Гарфилд на времето?
Само Бог и ВМРО за овој народ :icon_lol:
smexy не биди прост тоа е едно исто :cenzura:

А од прилика кое време доаѓаат?
Или рандом од тогаш до тогаш?
Сакам да присуствувам моиве сигурно рисјан ќе ме пишат инаку.
--- надополнето: Oct 5, 2011 2:34 PM ---

Не, не .
ВМРО е власт од Бога дадена на неговиот пророк Никола, гласникот на новото доба :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom