I
Iblis
Гостин
Абе стварно то саат време дремат?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие двете што беа кај нас дома (тројца сме) утепаа 3 и кусур саати. Пола од времето се убедуваа што у ствари значи ова или она прашање. Особено им беше спорна разликата помеѓу „официјална“ и „тековна“ адреса на живеење.Абе стварно то саат време дремат?
Фала на информацијава колега форумски, да знам што да им кажам јас кога ќе дојдат кај мене, и ако и на нив случајно им падне на памет на трубат што и како за мене!+ нешто што мислам дека е ептен не фер, ми раскажаа попишувачкиве за сите у мој влез кој што и како се изјаснил. На пример, типот над мене по националност се пишал „антички македонец“, комшиката од карши попишала ќерка, а пишала дека никогаш не родила, а тој на приземје бил многу филозоф и ептен ги изгњавил со неговата кариера како воено лице.... мислам, ееееј! Господ знае што испораскажале за мене
Треба некој фино да им ебе матер едно пар години у затвор на тоа оговарачите...
Овие двете што беа кај нас дома (тројца сме) утепаа 3 и кусур саати. Пола од времето се убедуваа што у ствари значи ова или она прашање. Особено им беше спорна разликата помеѓу „официјална“ и „тековна“ адреса на живеење.
Најмногу се забављав со „странски јазици кои ги зборувате“, пошто ко им кажав после англиски дека го владеам и БСХЦ (босански-српски-хрватски-црногорски) почнаа ептен да се потат, пошто неќев да „одберам само еден од нив“ ко што викаа. На крај се согласивме околу формулацијата „Екс-Ју“ и тоа транскрибирана токму така. ...има да попијат казна - гарант!
+ нешто што мислам дека е ептен не фер, ми раскажаа попишувачкиве за сите у мој влез кој што и како се изјаснил. На пример, типот над мене по националност се пишал „антички македонец“, комшиката од карши попишала ќерка, а пишала дека никогаш не родила, а тој на приземје бил многу филозоф и ептен ги изгњавил со неговата кариера како воено лице.... мислам, ееееј! Господ знае што испораскажале за мене
Треба некој фино да им ебе матер едно пар години у затвор на тоа оговарачите...
45 мин... Досадни...Абе стварно то саат време дремат?
45 мин... Досадни...
Мене не ме отекуваа за националност,вероисповед и слично...
Ви ибам,многу неверници имало по ова форумов..кој у цртки верува,кој у будизам,кој у конфучианизам.. а народов немал леб да јаде
Ви ибам,многу неверници имало по ова форумов..кој у цртки верува,кој у будизам,кој у конфучианизам.. а народов немал леб да јаде
Еми Буда не јадел со години, Конфучие вели не си ги простирај нозете вон чергата, а има и такви кои баш ги боли мандалото за религија, вера-невера-мара-ката или суза,националност и народност ,а народот каков леб јаде не сакаш да знаеш.Ви ибам,многу неверници имало по ова форумов..кој у цртки верува,кој у будизам,кој у конфучианизам.. а народов немал леб да јаде
smexy не биди прост тоа е едно истоВикаш убаво викаше Гарфилд на времето?
Само Бог и ВМРО за овој народ![]()