Зошто мислам дека сепак намерно се правите удрени ?
А има ли македонци во оваа земја , пошто досега според вас сите се откажале од неа , едни дадоа пасоши во некои време , други дозволија бегалци да останат во Македонија и трети ги направија дрзавјани истите.
Јас досега знам дека од првиот до последниот македонски политичар кога се работело за албанците сите биле исти ( Гостивар , Битпазар , Ладоришта , 2001 , Црвенковски , Георгиевски , Груевски...) , па од кај сега толку добри со албанците да им дале толку многу државјанства ?
Добро реков нели , намерно се правите удрени , ова што го пишувате тука ни самите не верувате во тоа , но нејсе.
Подобро да ги оставиме на страна ,,косоварите,, егејците , српските и бугарските колонизатори , карпатите , 7 век , ти реков ми рече , туку да се посветиме на денешницата а тоа е фактот дека во 2002 во Македонија имаше официално 509.000 албанци и дупло повеке македонци , и не интересира што ке биде во 2011 , да ги анализираме статистиките и да процениме.
Јас веке дадов некои цифри , а тие велат дека во 2011 во Македонија албанците би требало да бидат 27%.