MacedonianSun
herE I gO agaiN!
- Член од
- 13 декември 2008
- Мислења
- 1.111
- Поени од реакции
- 33
Ќе се види другата година, 15 % ќе испаднат Албанци...Па после да видам да ми бараат рамковен, за застапеност.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не се надевај.......исти гомна се и СДСМ и ДПМНЕ,само за да остант на власт се ќе направат а + ќе има и голем меѓународен притисок за лажирање т.е. Албанците да не бидат под 25,17%.......бидејќи ако ДРЖАВНА КОМИСИЈА го признае тоа,ја прикаже реалната бројка,тогаш ќе има големо незадоволство од Албанската страна НО НАЈМНОГУ ОД МАКЕДОНСКАТА..........................Ќе се види другата година, 15 % ќе испаднат Албанци...Па после да видам да ми бараат рамковен, за застапеност.![]()
Немора да има притисок.Ние сами ќе му припоиме некое село на некоја општинаа ако треба ќе направиме нова територијална поделба и утре ќе ти мафтаат со нови градоначалнички барања.не се надевај.......исти гомна се и СДСМ и ДПМНЕ,само за да остант на власт се ќе направат а + ќе има и голем меѓународен притисок за лажирање т.е. Албанците да не бидат под 25,17%.......бидејќи ако ДРЖАВНА КОМИСИЈА го признае тоа,ја прикаже реалната бројка,тогаш ќе има големо незадоволство од Албанската страна НО НАЈМНОГУ ОД МАКЕДОНСКАТА..........................
така да пак МакедонЧЕТО ќе биде преварено:kesa:
јбг...."мултиетничност"
не се надевај.......исти гомна се и СДСМ и ДПМНЕ,само за да остант на власт се ќе направат а + ќе има и голем меѓународен притисок за лажирање т.е. Албанците да не бидат под 25,17%.......бидејќи ако ДРЖАВНА КОМИСИЈА го признае тоа,ја прикаже реалната бројка,тогаш ќе има големо незадоволство од Албанската страна НО НАЈМНОГУ ОД МАКЕДОНСКАТА..........................
така да пак МакедонЧЕТО ќе биде преварено:kesa:
јбг...."мултиетничност"
:pos2:A зошто би имало притисок за лажирање???
Па можеби затоа што ние навикнавме само на притисоци.A зошто би имало притисок за лажирање???
како и да е.......на многумина им мириса на уште една владина мучка според странски рецептНемора да има притисок.Ние сами ќе му припоиме некое село на некоја општинаа ако треба ќе направиме нова територијална поделба и утре ќе ти мафтаат со нови градоначалнички барања.
Нели торбешите се македонци со муслиманска вероисповест?Под услов торбешите да се пишат торбеши и босанците босанци :smir:
ДА,бегалците треба да се вратат од каде дојдоа.
Koi begalci zlatna?!!Аман бе кога?Како ние уште не знаеме или чекор по чекор пребегаа![]()
Нели торбешите се македонци со муслиманска вероисповест?
а ти навистина веруваш дека сите 300 000 бегалци(од кои 90% Косовски Албанци) се вратија во своите огништа?????????Koi begalci zlatna?!!
Zar i ti li ma? I ti li? :nesvest::nesvest:
Vaka, kazi mi iskreno deka i ti veruvas vo prikaskite za kosovarskite begalci, i tolku, jas definitivno da se otkazam od bistrenje politika, i tuka, i sekade, oti ocigledno se pomalku razumni ima....![]()
Нормално, си го гледаат својот задник, зашто се надеваат дека имаат некои минорни малцински права. Во јавност едно велат, во реалноста манипулираат (дел од нив секако, не сите).Точно така, но прашај на која страна би застанале
Би се запишале како македонци:nesvest:-нема шанса.Многу торбеши кои ги познавам зборуваат албански јазик многу подобро од турски, а турскиот некои од нив и воопшто не го познаваат.Плус тоа се малцинство во Р.Македонија и нормално е дека ќе бидат на албанска страна.
Lepi, ne veruvam, ubeden sum.а ти навистина веруваш дека сите 300 000 бегалци(од кои 90% Косовски Албанци) се вратија во своите огништа?????????
ако е така кажи ми ја таа математика за ГОЛЕМИОТ пораст на Албанското население во 2002??????
ако е така кажи ми ја таа математика за ГОЛЕМИОТ пораст на Албанското население во 2002??????