ПОПИС 2011-Ќе се преброиме ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Karlos sakalot
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lepi, ne veruvam, ubeden sum. :toe:

A za matematikata... epa, zatoa imase vojna, oti nekoj pred toa igrase kur tasak so matematikata... jebiga, nema vekje kur-tasacenje, epa i matematikata ke bide asalna i ke dava asalni rezultati... placi, cvici, deri se, obesi se... toa e... :toe::toe:

p.s. kako i da e, ti i onaka si mi celosno nevazen i irelevanten, ja cekam Leandra na odgovor. :)

Асална во случајов значи или пиши поголем бе, или че го пукам еј, на... :tv:
Леандра даде пример колку што разгледав.

Lepi, ne veruvam, ubeden sum. :toe:

A za matematikata... epa, zatoa imase vojna, oti nekoj pred toa igrase kur tasak so matematikata... jebiga, nema vekje kur-tasacenje, epa i matematikata ke bide asalna i ke dava asalni rezultati... placi, cvici, deri se, obesi se... toa e... :toe::toe:

p.s. kako i da e, ti i onaka si mi celosno nevazen i irelevanten, ja cekam Leandra na odgovor. :)
:pos2::pos2:
толку од мене
п.с. фала за смеењето:smir:

а ти навистина веруваш дека сите 300 000 бегалци(од кои 90% Косовски Албанци) се вратија во своите огништа?????????
ако е така кажи ми ја таа математика за ГОЛЕМИОТ пораст на Албанското население во 2002??????

Зошто се замарате со глупи работи, кога на сите им е јасна ситуацијата. Оние што живеат во мултиетничка средина знаат колку Албанци имало до пред некоја година, и од каде се дојдени најголемиот дел на ново доселените.

Па ајде кажи зошто??
па ти навистина си бил сериозен:nesvest:
ај размисли што ќе се случи ако навистина сте под 25,17!!!!!!
мала помош-вашата Библија(сРамковниот)

Зошто се замарате со глупи работи, кога на сите им е јасна ситуацијата. Оние што живеат во мултиетничка средина знаат колку Албанци имало до пред некоја година, и од каде се дојдени најголемиот дел на ново доселените.
но не ми се верувало дека постојат УБЕДЕНИ луѓе:uvo:

па ти навистина си бил сериозен:nesvest:
ај размисли што ќе се случи ако навистина сте под 25,17!!!!!!
мала помош-вашата Библија(сРамковниот)

Па ако сме под 25% тогаш би немале таква сила за да се случи нешто,нели!

Па ако сме под 25% тогаш би немале таква сила за да се случи нешто,нели!
да беше во прашање силата,верувај дека немаше да има сомневање за се и сешто............Политиката е СИЛАТА

Асална во случајов значи или пиши поголем бе, или че го пукам еј, на... :tv:
Леандра даде пример колку што разгледав.
Abe eden primer sto napisa leandra, sto da ti raspravam, ete sega vednas ko oficijalen i verodostojen fakt vo novata revidirana enciklopedija ke go vmetneme.

Drugari i drugarici, treba da se bide elementarno glup i inteligentno nesposoben za da se veruva deka eden Kosovar koj sto so vekovi se borel za sloboda i nezavisnost ne negovata zemja, otkako ke ja postigne taa cel, ke se otkaze od nea za parceto vukojebina ( od negova perspektiva gledano ) narecena Makedonija. :toe:

Neka ne ve lazat i komunjarite i novo komponiranite makedonski nacional-klosarski-patrioti... ne ostanaa begalci vo Makedonija, si se vratija lugjeto vo nivnata rodena zemja, vo nivnite kukji... ostanaa samo romi, od koi nekoi ne smeat da se vratat a pa nekoi i onaka kur gi boli, naviknati se, u gen im e da lutaat levo desno. :toe:

Abe eden primer sto napisa leandra, sto da ti raspravam, ete sega vednas ko oficijalen i verodostojen fakt vo novata revidirana enciklopedija ke go vmetneme.

Drugari i drugarici, treba da se bide elementarno glup i inteligentno nesposoben za da se veruva deka eden Kosovar koj sto so vekovi se borel za sloboda i nezavisnost ne negovata zemja, otkako ke ja postigne taa cel, ke se otkaze od nea za parceto vukojebina ( od negova perspektiva gledano ) narecena Makedonija. :toe:

Neka ne ve lazat i komunjarite i novo komponiranite makedonski nacional-klosarski-patrioti... ne ostanaa begalci vo Makedonija, si se vratija lugjeto vo nivnata rodena zemja, vo nivnite kukji... ostanaa samo romi, od koi nekoi ne smeat da se vratat a pa nekoi i onaka kur gi boli, naviknati se, u gen im e da lutaat levo desno. :toe:
:pos2::pos2::pos2:
само продолжи така:tv:

Немам никаква врска со Косово...освен тоа што и оние и ние овде сме Албанци!
па зашто збориш во множина??
што не праша ЗАШТО би седеле овде???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom