Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.644
- Поени од реакции
- 10.249
:pos2:
сериозен си????
Па ајде кажи зошто??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2:
сериозен си????
Lepi, ne veruvam, ubeden sum.
A za matematikata... epa, zatoa imase vojna, oti nekoj pred toa igrase kur tasak so matematikata... jebiga, nema vekje kur-tasacenje, epa i matematikata ke bide asalna i ke dava asalni rezultati... placi, cvici, deri se, obesi se... toa e...
p.s. kako i da e, ti i onaka si mi celosno nevazen i irelevanten, ja cekam Leandra na odgovor.![]()
:pos2::pos2:Lepi, ne veruvam, ubeden sum.
A za matematikata... epa, zatoa imase vojna, oti nekoj pred toa igrase kur tasak so matematikata... jebiga, nema vekje kur-tasacenje, epa i matematikata ke bide asalna i ke dava asalni rezultati... placi, cvici, deri se, obesi se... toa e...
p.s. kako i da e, ti i onaka si mi celosno nevazen i irelevanten, ja cekam Leandra na odgovor.![]()
а ти навистина веруваш дека сите 300 000 бегалци(од кои 90% Косовски Албанци) се вратија во своите огништа?????????
ако е така кажи ми ја таа математика за ГОЛЕМИОТ пораст на Албанското население во 2002??????
па ти навистина си бил сериозен:nesvest:Па ајде кажи зошто??
но не ми се верувало дека постојат УБЕДЕНИ луѓе:uvo:Зошто се замарате со глупи работи, кога на сите им е јасна ситуацијата. Оние што живеат во мултиетничка средина знаат колку Албанци имало до пред некоја година, и од каде се дојдени најголемиот дел на ново доселените.
па ти навистина си бил сериозен:nesvest:
ај размисли што ќе се случи ако навистина сте под 25,17!!!!!!
мала помош-вашата Библија(сРамковниот)
Па ако сме под 25% тогаш би немале таква сила за да се случи нешто,нели!
да беше во прашање силата,верувај дека немаше да има сомневање за се и сешто............Политиката е СИЛАТАПа ако сме под 25% тогаш би немале таква сила за да се случи нешто,нели!
Abe eden primer sto napisa leandra, sto da ti raspravam, ete sega vednas ko oficijalen i verodostojen fakt vo novata revidirana enciklopedija ke go vmetneme.Асална во случајов значи или пиши поголем бе, или че го пукам еј, на... :tv:
Леандра даде пример колку што разгледав.
:pos2::pos2::pos2:Abe eden primer sto napisa leandra, sto da ti raspravam, ete sega vednas ko oficijalen i verodostojen fakt vo novata revidirana enciklopedija ke go vmetneme.
Drugari i drugarici, treba da se bide elementarno glup i inteligentno nesposoben za da se veruva deka eden Kosovar koj sto so vekovi se borel za sloboda i nezavisnost ne negovata zemja, otkako ke ja postigne taa cel, ke se otkaze od nea za parceto vukojebina ( od negova perspektiva gledano ) narecena Makedonija.
Neka ne ve lazat i komunjarite i novo komponiranite makedonski nacional-klosarski-patrioti... ne ostanaa begalci vo Makedonija, si se vratija lugjeto vo nivnata rodena zemja, vo nivnite kukji... ostanaa samo romi, od koi nekoi ne smeat da se vratat a pa nekoi i onaka kur gi boli, naviknati se, u gen im e da lutaat levo desno.![]()
:pos2::pos2::pos2:
само продолжи така:tv:
староседелец или бегалец си?????Наместо да се смееш...дај кажи нешто!!
Зошто би останале овде??
:pos2::pos2::pos2:
Aбе, дај барем поубедливо лажи, ако си решил да не лажеш веќе... Вака ништо не правиме, сериозен си ко циган за операција.
староседелец или бегалец си?????
па зашто збориш во множина??Немам никаква врска со Косово...освен тоа што и оние и ние овде сме Албанци!