ПОПИС 2011-Ќе се преброиме ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Karlos sakalot
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нормално.Кој си бил,тоа нека си остане.А не за 50 евра цели села да менуваат националност.
Неможе преку ноќ во општина Велес да има толку албанско население,кога никогаш немало во тој дел.Од торбеши и босанци,се албанци испаднаа со последниот попис.
Пописот претходен не беше валиден,ајде малку фер игра,чисто да се преброиме.И мене многу ме интересира колку сме во државава.

Јас би додал и да се исклучат Косоварите кои се доселија во Западна Македонија, и онака само штета прават на државата не плаќаат данок, комуналии, си ги тераат матните бизниси што ги имаат со рандом лица од нивната матична држава Косово....

Ебате пописот од толку и толку миљони евра кога и не е попис туку обично пребројување на луѓе по националност и вера. Од сите стотици прашања ние сме се фатиле само за број на луѓе. Тогаш нема ни потреба од попис со толку учесници и пари. Две прашања плус име презиме у некоја полициска станица и готово...за беСпари.

ДА,бегалците треба да се вратат од каде дојдоа.

Бегалците се вратија во Косово, ако така гледаме кој да се врати од каде дошол многу добро знаеме колку граѓани ке има тука, така да имате голем позз :helou:

Ако се вратат Албанците со лош србски во слободно демократко и етничко чисто Косово, процентот на Албанците ќе биде помал од 20%.

Нејсе, Македонецот ќе мора да поработи на популациона политика мора да ја врати демогравската рамнотежа, ако сака да го биде.

Бегалците се вратија во Косово, ако така гледаме кој да се врати од каде дошол многу добро знаеме колку граѓани ке има тука, така да имате голем позз :helou:

Аман бе кога?Како ние уште не знаеме или чекор по чекор пребегаа :icon_lol:

Аман бе кога?Како ние уште не знаеме или чекор по чекор пребегаа :icon_lol:
Немам намера тука некој да убедуваам, но треба да се зборуваа со факти а не само да се пополнаат страните тука на форум :toe:

Немам намера тука некој да убедуваам, но треба да се зборуваа со факти а не само да се пополнаат страните тука на форум :toe:

Да кажеше факт како заминале косоварите,со бројки,слики или места каде моментално седат,да разберев.Ама вака...стварно ме убеди :))
Од мене еден факт:Во село Врановци велешко сите до еден се косовари,бегалци од кризата.Бујрум иди прашај ги,разговарај,па провери го мојот факт.

И србите срби... :)

smile_sajkaca.gif

Moja procena

Makedonci 60%
Albanci 19.04 %
Srbi (real power) 15%
Osttali do 100%

А што со тие што се приверемено надвор од државата?
Да се враќаме за време на пописот? :)

И Албанците се мнозинство веќе во Македонија, нека не ве лажат комунистите. :tv:

Има доволно време да се направат пазарењата, што е најисплатливо да се биде на самиот ден на попишувањето. Кој вели дека пазарната економија не функционира? Можеби на денот на попишувањето и Метју Нимиц ќе може да излезе со свој предлог.

Има доволно време да се направат пазарењата, што е најисплатливо да се биде на самиот ден на попишувањето. Кој вели дека пазарната економија не функционира? Можеби на денот на попишувањето и Метју Нимиц ќе може да излезе со свој предлог.
Јас ќе се пишам македонска овца.Ги молам статистика да ја вметнат графата,за да не мора да ја допишувам:smir:

А што со тие што се приверемено надвор од државата?
Да се враќаме за време на пописот? :)

И Албанците се мнозинство веќе во Македонија, нека не ве лажат комунистите. :tv:

Вратете се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom