Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
вака сега, треба да испратам ЦВ во фирма за да аплицирам за работа, финтата е што јас никогаш не сум видел како излгледа тоа и незнам какви податоци треба да внесам во него:kesa: ако може некој да ми помогне зошто стварно ми е битно ова
фала однапред

Во врска со бизнис планот ми треба како се прави и да биде за туристичка агенција.Што е потребно при отварање на нова т.а. ако имате пратете било каков па ке видам дали може да се искористи нешто. :sekss:

вака сега, треба да испратам ЦВ во фирма за да аплицирам за работа, финтата е што јас никогаш не сум видел како излгледа тоа и незнам какви податоци треба да внесам во него:kesa: ако може некој да ми помогне зошто стварно ми е битно ова
фала однапред

Eве ти странa од коja јас гледав кога си го пишував Cv-то. www.cvtips.com

Мој совет е да ти е читко, убаво напишано, не претерувај со непотребни информации, запиши си го основните податоци, образованието, искуството, јазици кои ги говориш, компјутерски вештини, возачка дозвола, можеш да напишеп свои интереси и каракеристики.

Zdr ima li nekoj seminarska na tema
Маркс иМарксизмот,Расизам,Демократските процеси во Р. Македонија, Опозицијата - коректор или помагател на власта, Антикомунизам,
Политичкиот систем на Р. Македонија и влијанието на мултиетничкото општество
Blagodaram Odnapred.

user_online.gif

Помошшш ми требА некоја страница за превод на фрази од латински на македонски.Или пак некоја страна со добар речник латинско-македонски

Каде можам да најдам за Аритметичка прогресија?

luge aj ako imate proekt za ezerski turizam vo makedonia ve molam pishete itno e fala:$

help

Zdr ima li nekoj seminarska na tema
Маркс иМарксизмот,Расизам,Демократските процеси во Р. Македонија, Опозицијата - коректор или помагател на власта, Антикомунизам,
Политичкиот систем на Р. Македонија и влијанието на мултиетничкото општество
Blagodaram Odnapred.

Aj ako ima nekoj da mi prati Pilot matura " Makedonski jazik i literatura" 2006 Noemvri

plss 10x

Zdravo Hooligan

Te molam preprati mi gi povtorno!

Ti Blagodaram

јас барам проект по географија за железнички сообракај
ако има некој слики од железнички сообракај нека ми прати

Ако има некој есеј "Do high school students should wear uniforms" (argumentative essay), и "A person who changed my life" (descriptive essay).

Фала.

Ако може некој да ми даде барам мал состав за овие теми :)

„Vo sekoe semejstvo postoi generaciski jaz”
„Sto e za mladite moderno oblekuvanje? ”
„Pravata na covekot proizleguvaat od negovite obvrski”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom