Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Tuka Таму се пробните ама ке бидат слични оние што се за оценка..ИМа за сите предмети.!

Да не има некој пишувано за економската криза нешто текст на македонски?
ми треба и тоа барем 2-3 страни да е

Ако сака некој нека ми помогне да постира некој комерциални возила ..(камиони , џипови , автобуси) нее битно ... Но ако може да напишете и носивоста , висина , колку собира во метрикубни ...

Пример
-Сликичка
-модел
-носивост
-висина
-мотор
-седишта (ако е за патници)
....
Фала однапред

(Во вторник после празниците треба да се носи , затоа ве молам побрзајте)

Aj nekoj ako ima proekt za kodiranje vo Hufmanov Kod...Vo C++ ili java neka prati na pp.
FALA ODNAPRED

Да не има некој за азот нешто, наоѓање, начин да добивање, примена и сл.?

Незнам за колку време ќе добијам одговор, ама ај да си ја пробам среќата :)
Ми треба проект за компаративна книжевност, не мора да е нешто многу долг, само да не е една страна :) Треба да биде споредба меѓу било кои 2 дела или 2 лика или повеќе машки/женски ликови во една книга...
Фала однапред :smir:

matematika

Mi treba pomos okolu eden matematicki problem za koj sto imame staveno opklada.Zatoa ve molam kajgandzii pomagajte ama so obrazlozenie:Ako temperaturata vo Bitola e 0 stepeni celziusovi kolku ke bide temperaturata na Pelister ako tamu e dva pati poveke od Bitola.Pozdrav i ako dobijam castam:salut::salut::salut:

Треба да направам проект на тема ИЗВОЗНО РАБОТЕЊЕ, па ко има некој материјали, или веке направено проект нека пише ке му пратам имејл да ми ги прати. Треба да биде готова до утре! Затоа молам за помош!!!!!!:nesvest:
Однапред големо ФАЛА

Mi treba pomos okolu eden matematicki problem za koj sto imame staveno opklada.Zatoa ve molam kajgandzii pomagajte ama so obrazlozenie:Ako temperaturata vo Bitola e 0 stepeni celziusovi kolku ke bide temperaturata na Pelister ako tamu e dva pati poveke od Bitola.Pozdrav i ako dobijam castam:salut::salut::salut:

Многу просто

546.30 К или 273.15 С

Апсолутна 0 ти е на -273.15 целзиусови. 273.15 Келвини ти е 0 целзусови.

Ako moze nekoj da mi prati ili da mi posoci od kade mozam da najdam materijali za megunaroden sud na pravda ama onoj postojaniot ne toj sto e ad hog za Jugoslavija. Jas bareav ama mnogu malku ima na google, wikipedia.
Please help

Ako moze nekoj da mi prati ili da mi posoci od kade mozam da najdam materijali za megunaroden sud na pravda ama onoj postojaniot ne toj sto e ad hog za Jugoslavija. Jas bareav ama mnogu malku ima na google, wikipedia.
Please help

http://www.icj-cij.org/

На македонски баш имаш 10тина страни во книгата Меѓународно јавно право од Фрчковски, Тупурковски и Ортаковски.

Ми требаат материјали за смртната казна (од кога постои,во кои држави ја има,во кои е укината и слично) и за Генски мутации,некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom