Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Кога пуштам филм на било кој плејер, Gom, BS, Windows Media .. пробав на повеќе плеери, ми се дешава на сред филм да ми закочи плејерот и цел лаптоп ми се блокира, некогаш може да се исклучи плејерот преку таскбар, некогаш требал цел лаптоп да се рестартира. Е сеа некогаш ми се дешава и цел филм да изгледам, а да не ми закочи.

Kaj мене ова само на бс плејер го прави :D и морам преку таск менаџер го гасам bsplayer.exe и одново да го пуштам филмот :3

На филмовизија и некои други страници за филмови не можам да си ги гледам сериите,незнам зашто ама не ми отвара.Значи некои филмови можам да ги гледам ама серииве не:( Ми пишува

1.Click here to download and install Java:http://java.com/getjava/
2.Restart Browser and continue to view.

А имам инсталирано јава..Некое чаре? :/

Имаш шипинки... оди во контрол панел - add remove programs / uninstall programs и тргни ги двете верзии на јава кои ги имаш :) па инсталирај ја најновата.

Имаш шипинки... оди во контрол панел - add remove programs / uninstall programs и тргни ги двете верзии на јава кои ги имаш :) па инсталирај ја најновата.

Направив вака,ама пак истото ми се покажува :/
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 17:25 ---

Направив вака,ама пак истото ми се покажува :/
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 17:26 ---

Направив вака,ама пак истото ми се покажува

Препорачајте ми некој програм сличен на Винамп.

Нека ми даде некој линк од програма со која што би можел видео фајловите да ги конвертирам од еден во друг фајл, на пример од FLV во ДВД и слично. Ја знаев програмата но заборавив како се вика и незнам како да ја најдам. Се надевам сеуште ја има бесплатно и ќе може ваљда некој да ми постави линк тука. Фала однапред, поздрав.

kade moze da se najde za windows 8.1 diveri za Asus P7H55-M...potocno utilitis softver za reguliranje na istata maticna

На официјална страна на асус... и драјверите од 7ка ќе ти завршат работа ;)

Нека ми даде некој линк од програма со која што би можел видео фајловите да ги конвертирам од еден во друг фајл, на пример од FLV во ДВД и слично. Ја знаев програмата но заборавив како се вика и незнам како да ја најдам. Се надевам сеуште ја има бесплатно и ќе може ваљда некој да ми постави линк тука. Фала однапред, поздрав.

Јас го имам Any video Converter

имам проблеми со скајп никако неможам да го вклучам само бело ми се појавува и го преинстилирав неколку пати помош

имам проблеми со скајп никако неможам да го вклучам само бело ми се појавува и го преинстилирав неколку пати помош
дај принтскрин и во таск менаџер види дали го дава во процесите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom