- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.148
- Поени од реакции
- 2.991
А да го донесиш да го ѕирнам? Или да поминам![]()
Ај ќе те побарам утре.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да го донесиш да го ѕирнам? Или да поминам![]()

Кога пуштам филм на било кој плејер, Gom, BS, Windows Media .. пробав на повеќе плеери, ми се дешава на сред филм да ми закочи плејерот и цел лаптоп ми се блокира, некогаш може да се исклучи плејерот преку таскбар, некогаш требал цел лаптоп да се рестартира. Е сеа некогаш ми се дешава и цел филм да изгледам, а да не ми закочи.
и морам преку таск менаџер го гасам bsplayer.exe и одново да го пуштам филмот :3
Ми пишува
па инсталирај ја најновата.Имаш шипинки... оди во контрол панел - add remove programs / uninstall programs и тргни ги двете верзии на јава кои ги имашпа инсталирај ја најновата.
Имаш шипинки... оди во контрол панел - add remove programs / uninstall programs и тргни ги двете верзии на јава кои ги имашпа инсталирај ја најновата.
Имаш шипинки... оди во контрол панел - add remove programs / uninstall programs и тргни ги двете верзии на јава кои ги имашпа инсталирај ја најновата.
Симни го ова и зачисти http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/385d8ecce3f059a3e0eb2739d320e3c8/Направив вака,ама пак истото ми се покажува :/
Препорачајте ми некој програм сличен на Винамп.
Препорачајте ми некој програм сличен на Винамп.
.
Нека ми даде некој линк од програма со која што би можел видео фајловите да ги конвертирам од еден во друг фајл, на пример од FLV во ДВД и слично. Ја знаев програмата но заборавив како се вика и незнам како да ја најдам. Се надевам сеуште ја има бесплатно и ќе може ваљда некој да ми постави линк тука. Фала однапред, поздрав.
дај принтскрин и во таск менаџер види дали го дава во процеситеимам проблеми со скајп никако неможам да го вклучам само бело ми се појавува и го преинстилирав неколку пати помош