Има ли некое програмче за залепување превод на филм,ми треба оти усб-то го олучувам на дигиталниот ресивер што го зедов од Кабелнет Телевизија , па преводи никако неможам да ставам..
Имаш ли стикер за Windowsot ? Ако е лаптоп со Виста/Виндовс налепница на него, вероватно имаш скриена партиција на хардот со бекап имиџ кој би го реформатирал и средил компјутеров ко сеа од продавница да ти е земен....ама ке ги изгубиш твоите документи и сликички ....затоа не брзај....ова вракање на factory состојба за секој лаптоп е различно али у 99% случаеви се праи при подигање се стиска некоја F tipka F1доF12 и ке ти искочи нешо такво....најди на нетов кој модел е и барај нешто за тоа, или пиши што модел е лаптопов па ке бараме....незнам ни дали е лаптоп.
А за твоите документи е лесно у сејф мод претходно и ке си ги пребациш на усб.
Кога и да го угасам ПЦво Виндоусот ми прави апдејтс.
Е сега тоа е се најнормално ама послдениве денови не може да се инсталираат сите апдејтс.
Пример: Ќе го угасам ПЦво и ми се појавува дека инсталира 8 апдејтс на пр.
Ќе си легнам, кога ќе се разбувам останало на 7 од 8.
Ова неколку пати по ред деновиве се случува цело време останува на претпоследен број на апдејтс.
Друго. Не знам дали е или не е поврзано со ова од погоре ама во последно време почнаа да ми се појавуваат чудни фолдери што ми изгледаат како фолдери за инсталирање на виндоус.
Во спојлер слики од фолдерите и contents на дел од фолдерите
овие од погоре се во D:/ а овие доле во C:/
Eве што има во овие од D:/
да не се повторувам понатаму веќе сфативте дека сите изгледаат исто.
Е сега ме интересира што е ова и дали е безбедно да ги избришам фолдериве (овие во D барем)
Ај едно гејмерско прашање.
ЗНачи кога пуштам Pes во сетингс ми вика дека GPU и Vram се unable. Како да не ги препознава на пример. Ми се има случено да ја имам пример играно играта, да направам некои преинсталации на виндовс и потоа да се појави истиот проблем.
Еве и слика за поописно.
Ај едно гејмерско прашање.
ЗНачи кога пуштам Pes во сетингс ми вика дека GPU и Vram се unable. Како да не ги препознава на пример. Ми се има случено да ја имам пример играно играта, да направам некои преинсталации на виндовс и потоа да се појави истиот проблем.
Еве и слика за поописно.
Графичката е тиња, но сум ја играл Пес 13-ка со истата на low. 14-ка е идентична во барањата со 13-ката.
Треба нешто да се доинсталира. Не можи пример Vram 0 да дава, така барем мислам
Unable треба да премини во Bad например, како да не се чита чудово.
Кога и да го угасам ПЦво Виндоусот ми прави апдејтс.
Е сега тоа е се најнормално ама послдениве денови не може да се инсталираат сите апдејтс.
Пример: Ќе го угасам ПЦво и ми се појавува дека инсталира 8 апдејтс на пр.
Ќе си легнам, кога ќе се разбувам останало на 7 од 8.
Ова неколку пати по ред деновиве се случува цело време останува на претпоследен број на апдејтс.
Друго. Не знам дали е или не е поврзано со ова од погоре ама во последно време почнаа да ми се појавуваат чудни фолдери што ми изгледаат како фолдери за инсталирање на виндоус.
Во спојлер слики од фолдерите и contents на дел од фолдерите
овие од погоре се во D:/ а овие доле во C:/
Eве што има во овие од D:/
да не се повторувам понатаму веќе сфативте дека сите изгледаат исто.
Е сега ме интересира што е ова и дали е безбедно да ги избришам фолдериве (овие во D барем)
хммм... ај скенирај со malwarebytes antimalware, симни ја од нет, ќе се снајдеш два клика работа (quick scan) и со ccleaner исто така после тоа скенирај, само cookies глеј да не ти е селектирано кај браусерите да не ти ги избрише лозинките. Со исклучен браусер скенирај кога ќе скенираш со второво. Кога ќе заврши, оди и каj registry и таму скенирај и поправи. И рестарт после и види дали ќе се тука фолдерите па пиши.
Графичката е тиња, но сум ја играл Пес 13-ка со истата на low. 14-ка е идентична во барањата со 13-ката.
Треба нешто да се доинсталира. Не можи пример Vram 0 да дава, така барем мислам
Unable треба да премини во Bad например, како да не се чита чудово.
хммм... ај скенирај со malwarebytes antimalware, симни ја од нет, ќе се снајдеш два клика работа (quick scan) и со ccleaner исто така после тоа скенирај, само cookies глеј да не ти е селектирано кај браусерите да не ти ги избрише лозинките. Со исклучен браусер скенирај кога ќе скенираш со второво. Кога ќе заврши, оди и каj registry и таму скенирај и поправи. И рестарт после и види дали ќе се тука фолдерите па пиши.
Ги искулучив cookies ама за експлорер а не видов дека има и таб со апликации во кој е ставен хром па се ми се избриша од хромот
Ама ај колку толку не е некој голем проблем
Овие фолдериве уште си стојат и се си мислам дека ако ги избришам нема да направам ништо лошо.
Aj помош ако може,почнав да се нервирам..значи направив бутибилно усб преко wintoflash,како треба да се намести во bios за да почне конечно да бутира? First boot device има значи removeable,cdrom,usb-cdrom,hard disc i removeable..исто и second..пробував со usb-cdrom али неќе..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.