Инсталирај преку усб.
Незнам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инсталирај преку усб.
Можно е цд ромот да не ти го чита како што треба, и јас го имам истиот проблем со двд цедиња.Mи треба помош хитно..сакав да го форматирам ѓубрево со хп,имав едно цд со виндовсот но не го чита..си викам ај изгребано може е ова она,симнав друг хп,изрежав на цд и пак иста приказна..не го чита цд-то ..се кочи на рестарт ..до ју вонт то боот цд и тука застанува...во БИОС ми е подесено first boot - cdrom..second hard disc..Што може да биде проблемот?
Кога пробувам да влезам на лаптопот ми се јавува ова: FINGERPRINT SOFTWARE ERROR. An Internal Error Occured (provider: Provider: srv-proc-not-rdy). Чаре?
Кога пробувам да влезам на лаптопот ми се јавува ова: FINGERPRINT SOFTWARE ERROR. An Internal Error Occured (provider: Provider: srv-proc-not-rdy). Чаре?
Mи треба помош хитно..сакав да го форматирам ѓубрево со хп,имав едно цд со виндовсот но не го чита..си викам ај изгребано може е ова она,симнав друг хп,изрежав на цд и пак иста приказна..не го чита цд-то ..се кочи на рестарт ..до ју вонт то боот цд и тука застанува...во БИОС ми е подесено first boot - cdrom..second hard disc..Што може да биде проблемот?
Кој програм?Стартувај преку safe mode и избриши го тоа програмот.
Види овде.Има ли некое програмче за залепување превод на филм,ми треба оти усб-то го олучувам на дигиталниот ресивер што го зедов од Кабелнет Телевизија , па преводи никако неможам да ставам..
Немам такво нешто.. А у меѓувреме пробав да влезам одново и сега сака.. ќе му ебам се.fingerprint software
Proba so LAst known good configuration ?posle loading windows mi se restartira odma pc to neke ni preku safe mode da se ukluci.. care?
Па во Safe mode врати го некоја дата пред да ти се случи ова, нормално со System Restore....и нормално ако ти е укључен систем рестор.Na uklucuvanje ne saka da startuva operativniot sistem (Vista) se loadira demek ali lambickata za procesorot ne sveti, mozam da go startuvam samo preku Safe Mode, am izgleda i ovaa opcija skoro ke zgasne, kazete nekoe chare, ne znam da preinstaliram windows i nemam disk.
Blagodaram
Па во Safe mode врати го некоја дата пред да ти се случи ова, нормално со System Restore....и нормално ако ти е укључен систем рестор.