Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Со wintoflash ја вчера се заебавав и направив некако..симни прво xp али iso фајл и после иди чекор по чекор со програмот имаш и туторијал на гугл.

Со wintoflash ја вчера се заебавав и направив некако..симни прво xp али iso фајл и после иди чекор по чекор со програмот имаш и туторијал на гугл.

Кажи ми која верзија од WinToFlash ја користеше

Со руфус не ни бутира барем

Шо проблем ти јавува?
Ако прајш бутабилен 64bit ОС од 32bit ISO, може да дава некој ерор. Ама се средува со bootsect.exe

Дечки го најдов решението .
1WinToFlash најнова верзија
2. Windows xp sp3 black edition ISO мора да е ISO
3. Usb 4gb
И се друго како што си следи чекорите од WinToFlash
Еве сега во моментов го форматирам и се си оди супер
Темата може да се затвори и ви благодарам на сите кои се потрудивте да ми помогнете поздрав

Благодарам многу на помошта :) (y)
Cloaca ај што не ти помага него може само да те зезне, не ти треба драјвери да ти праќа никој, HP си има свој утилити за тоа гуглај или симни HP support assistant он ке си симне драјвери од HP серверите точно за твојот модел.
image553806.jpg

Cloaca ај што не ти помага него може само да те зезне, не ти треба драјвери да ти праќа никој, HP си има свој утилити за тоа гуглај или симни HP support assistant он ке си симне драјвери од HP серверите точно за твојот модел.
image553806.jpg

Се разбравме во ПП и колку што знам како шо функционира мојот HP така сега функционира и неговиот :)

Се разбравме во ПП и колку што знам како шо функционира мојот HP така сега функционира и неговиот :)

Просветли ме(не) тука сме за да научиме а не да си шепкаме по ПП ;)

Фала ви и на двајцата, се си работи како што треба сега :)

некој програм како cc cleaner за windows 7 ако има подобар?

При инсталација на виндовс хп ми се појавија 4 file missing
1.msh263.exe
2.usbintel.exe
3.mtkrnlpa.exe
4.mouclass.sys
е сега прашање ми е дали да ги барам и да ги инсталирам или не..пошто гледам све си работи нормално..

Ако ти е пиратски фрлиго инфицирано е од вирус.
Ако ти е оригинал, преинсталирај драјвери според матичната плоча.

некој програм како cc cleaner за windows 7 ако има подобар?

TuneUp Utilities 2014--doctor for all computers ...nemoj samo da modificirash temi i comandi tamu...zafrknato e....a za upotreba pisi na gugl kako se komanda so programov ili na youtube imash videa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom