Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Компјутерот е форматиран во нико.
Toгаш че да е хардверски софтвер. Со деловите, мислам графичка пример можи да биди, повеќе работи се. Макар шо мавни скен еден, ништо не те кошта, да се осигураш дека не е проблемот со таква работа.

Toгаш че да е хардверски софтвер. Со деловите, мислам графичка пример можи да биди, повеќе работи се. Макар шо мавни скен еден, ништо не те кошта, да се осигураш дека не е проблемот со таква работа.
Прееска ми го форматираа..и на првото отварање пак исто...ке го однесам утре во нико, а зборот ми беше некој друг да не имал ваков сличен проблем ..

Прееска ми го форматираа..и на првото отварање пак исто...ке го однесам утре во нико, а зборот ми беше некој друг да не имал ваков сличен проблем ..
Aко е форматиран би требало да е чист. Тогаш проблемот е во некој внатрешен дел како што реков. Мене обично ми кочело од вируси или пренатрупаност(преполн диск).

Aко е форматиран би требало да е чист. Тогаш проблемот е во некој внатрешен дел како што реков. Мене обично ми кочело од вируси или пренатрупаност(преполн диск).
Се е избришано, се посоменавав јас најпрвен во графичката..а и приближно е ладно цело кукиште кога го отворив пред 20-тина минути .. претоа беше топло грееше и работеше најнорално а сеа ...

Се е избришано, се посоменавав јас најпрвен во графичката..а и приближно е ладно цело кукиште кога го отворив пред 20-тина минути .. претоа беше топло грееше и работеше најнорално а сеа ...

Сите драјвери ти се инсталирани?

64битна ако имаш инсталирано тoj фолдер со "(x86)" на крајот ти е за 32битни апликации што ке ги инсталираш таму ке ги става а 64битните апликации во тој без (x86) фолдер....немам 64ка ама вероватно така е.

64битна ако имаш инсталирано тoj фолдер со "(x86)" на крајот ти е за 32битни апликации што ке ги инсталираш таму ке ги става а 64битните апликации во тој без (x86) фолдер....немам 64ка ама вероватно така е.
Да да 64ка имам инсталирано и ич не ми текна дека можи и така да е . Фала ти премногу :)

Си се заебал, на новите не може да се инсталира оперативен систем... Врати го и земи стар. На старите се инсталира на следниов начин:
се снабдуваш со windows cd, го ставаш во оптичкиот уред на стариот лап топ, местиш да бутира од оптичкиот уред и бидејќи имаш 6400 мислења и најверојатно знаеш да читаш, ги следиш инструкциите што ќе се појавуваат на екранот.
Зошто не може?

здраво
пред некој ден купив хард нов и компјутерчево работи некаде одприлика некое време и наеднаш замрзнува и се рестартира сам.
во бут девајс не ми го кажува хардот ми дава само флопи и цд ромот
некој ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom