- Член од
- 25 октомври 2008
- Мислења
- 541
- Поени од реакции
- 77
Control Panel>Region and Language>Keyboards and Labguage>Change Keyboards>AddKako da namestam makedonski font na Windows 7?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Control Panel>Region and Language>Keyboards and Labguage>Change Keyboards>AddKako da namestam makedonski font na Windows 7?
Имам голем проблем што многу ме нервира како да го решам ова ?Прегледај го приврзокот 55828
B U M PAj malce pomosh.
Od nigde nikade pochna da ne mi se menuva jazik na Alt-Shift. Nishto nemam chepnato, go restartirav i pak taka. Znachi jazikot se menuva dolu od language bar-ot ama na Alt-Shift ne.
Herp me!
B U M P
Скенирај за секој случај за малвер, (Hitman Pro & Malwarebytes) и исклучи ја тастетурата па пак уклучија (провери го контактот убаво)
А да провери и казанчето дали му пушта вода?
Ова ти што му одговори е и повеќе од религија, само заборави да му кажеш пред да го направи тоа да каже чоеков, “ај боже поможи“А да се држиш до темите за религија?
Скенирано, тастатурата и пред тоа ја проверив, го расчепкав и ленгвиџ барот пак ништо. мех... че возам вака до преинсталација.